Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Jen a libra na klíčových úrovních

Intraday/Swing

V minulém příspěvku jsem psal o tom, že budu postupně vstupovat na trhu EURUSD do longu. Došlo pouze k vyplnění mé první části pozice na 1.1700, kde se trh v podstatě ihned otočil a já jsem na této pozici v současné době asi 80 pipů v otevřeném zisku. Limitní nákupní objednávku na 1.1680 jsem již zrušil, neboť trh již náležitou reakci provedl.

Také můj náhled na trh britské libry se potvrdil, když jsme mohli zaznamenat pokračující downtrend. Měnový pár GBPUSD tak došel až na důležitou PA úroveň 1.3269, okolo které se nyní točí. Já osobně věřím, že by downtrend mohl po kratší fázi konsolidace nadále pokračovat až k suppportu kulatého čísla 1.3100. Na co se však budu v tomto týdnu nejvíce soustředit je načasování short obchodu na USDJPY.

Na tomto trhu je veledůležitou úrovní 112.41, která v případě, že bude výrazněji proobchodována, tzn. že se pod ní vytvoří jedna celá 4 hodinová svíčka, budu vstupovat na tomto měnovém páru po pullbacku do shortu. V závislosti na vzdálenosti trhu od úrovně 112.41, budu vstupovat buďto přímo na týdenním pivot pointu nebo na 50% návratu posledního swingu na 4 hodinovém grafu.

Přeji mnoho úspěchů
MS

Čtěte také:
Index investičního klimatu v ČR pro IVQ 2017
Jimmyho týdenní Forex výhled 2.10.-6.10.2017
Malý kvíz na startu nového týdne 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Jen a libra na klíčových úrovních