Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Euro má našlápnuto k downtrendu

Intraday/Swing

V minulém týdnu jsem psal o dvou příležitostech, které jsem považoval za vhodné pro vstup do shortu na trhu EURUSD. Jednou z nich byl vstup limitním příkazem na 1.2000 a druhou vstup za tržní cenu po proražení trendové linie. Sám jsem vstoupil do short obchodu na 1.2000 a nyní jsem v otevřeném zisku okolo 60 pipů.

Jak jsem již uváděl v minulém příspěvku, budu jistě část své pozice držet až do doby, kdy USDJPY dosáhne cenové úrovně 112.00. První část však hodlám odhodit se ziskem na týdenním S1 na ceně 1.1905. Co se týče japonského jenu a v posledních dnech mírného posilování oproti americkému dolaru, očekávám silné rezistence na kulatých číslech 111,00 a 112,00.

Zajímavě se nyní také vyvíjí situace na britské libře. Na denním grafu GBPUSD se vytváří dvojitý vrchol. Hodně bude záviset na potenciální reakci prodávajících okolo hodnoty 1.3310. Zda britská libra bude pokračovat ve svém uptrendu nebo zde najde svůj bod obratu, to bychom se měli dozvědět v následujících dnech.

Přeji hodně štěstí
MS

Čtěte také:
USD/CAD proráží 27-měsíční minima po kroku BoC
Intermarket analýza: ECB a pád eura
Jimmyho týdenní Forex výhled 11.9.-15.9.2017

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Euro má našlápnuto k downtrendu