Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza: ECB a pád eura

Intraday/Swing

Zítra odpoledne nás čeká další zasedání Evropské centrální banky (ECB). Podle analytiků Bank of Amerika odloží ECB svůj plán na snižování měnových stimulů na říjen, a to především z důvodu nedávného růstu eura nad cenovou hladinu 1.2000.

Po vytvoření pin baru na denním grafu EURUSD u silné PA rezistence v minulém týdnu a následném pullbacku na 50 % nově vzniklého downtrendu se dá očekávat, že se trh eura vydá spíše směrem níže. Jsou zde dva vhodné momenty ke vstupu do obchodu. Jeden, který upřednostňuji, je vstup limitním sell příkazem na kulatém čísle 1.2000. Druhý způsob počítá s proražením dlouhodobé trendové čáry a prodejní tržní objednávkou při tomto breakoutu.

Pokud skutečně dojde k tomuto průrazu a downtrendu, a potvrdí se očekávaný růst amerického dolaru, budu držet svou short pozici až do okamžiku, kdy americký dolar dosáhne na měnovém páru USDJPY hranici kulatého čísla 112,00. Na dosažení této cenové úrovni již delší dobu čekám a předpokládám, že zde bude velmi pravděpodobně trh dolaru reagovat.

Přeji úspěšný týden
MS

Čtěte také:

Čtěte také:
Intermarket analýza: Bude pokračovat mohutný uptrend na euru?
Jimmyho týdenní Forex výhled 4.8.-8.9.2017
Úzkost vs. trading

 

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: ECB a pád eura