Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Převážně euro

Intraday/Swing

Další týden je za námi a já vám jako už tradičně nastíním mé zkušenosti se službou FE+. Jak již název napovídá, tak většina mých obchodů se týkala eura a já se s vámi o pár obchodů z tohoto týdne podělím v následujícím článku. 

Pondělí
V pondělí jsem pomocí levelů uskutečnil pouze jeden obchod, a to právě již na zmíněném euru. Tento obchod nebyl bohužel ziskový, každopádně jsem vývoj okolo desáté hodiny sledoval a dokázal se dostat ven, aniž bych utrpěl nějakou ztrátu. Krátce před půl devátou se cena eura dostala na L2 level, odkud jsem doufal v obrat trhu a proto jsem také vstupoval s cílem dostat se zpět na úroveň L1 levelu. Tato taktika byla ovšem špatná, jelikož cena postupovala výše a po chvíli jsem si jen přál, aby se hodnota dostala alespoň zpět na úroveň mého vstupu, kde bych vyskakoval ven. Po pár minutách se tak opravdu stalo a já vyvázl s čistým štítem.


Úterý
I v úterý jsem zůstal věrný euru, kdy se v podvečer cena dostala pod úroveň L1 levelu a směřovala stále níže. Po následném proobchodování i L2 levelu jsem nastavil vstup na jeho hodnotě a čekal, zda se sem vrátí. Chvíli to trvalo, ale zanedlouho se tak opravdu stalo a já držel pozici až do zhruba půl desáté, kdy jsem uzavíral vše a vydal se pomalu spát.



Za zmínku v tento den stojí australan, který krátce po půlnoci atakoval S1 level a odtud prodělal velký skok, který někomu mohl přinést opravdu pěkný zisk.


Středa
Tento den jsem již opustil euro a povedl se mi tak pěkný long na libře. Krátce po 3, kdy jsem usedl k PC a rozjel si všechny sledované páry, se o hodinu později začala rýsovat zajímavá situace právě na libře, kde cena začala klesat do úrovně L1 levelu. Zde se také pohybovala v poledních hodinách a pro mě to byla jasná zpráva, že pokud se na tuto hodnotu dostane, tak budu vstupovat s targetem do oblasti, kde začala prudce klesat. Po chvíli se tak opravdu stalo a já si připsal pár hezkých pipů.


Čtvrtek
Pro dnešek si hlídám především australana, který se nyní pohybuje pod L1 levelem. Pokud jej dosáhne zpět, tak budu vstupovat do dlouhé pozice se záměrem dostat se na hodnotu alespoň 0,7470.


Co se týče swingů, tak dle úterních se prozatím nemám s vámi o co podělit, jelikož se žádná pro mě zajímavá protnutí nekonala. Nicméně pozornost věnuji především párům s kanaďanem a japoncem, jelikož se zde nyní odehrávají velké výkyvy a hledám tak vhodnou příležitost ke vstupu.

To by bylo ode mne pro dnešek vše a tak vám přeji mnoho úspěšných obchodů a na viděnou zase za týden.

Adam

Čtěte také:
Můj týden s FE+: Tentokrát opatrněji
Intermarket analýza: Zastaví silný dolar růst na libře?
Jimmyho týdenní Forex výhled 5.12.-9.12.2016

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Převážně euro