Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Konference Cashflow Summit 2016 otevírá své brány

Informujeme

Forex-Zone.cz je mediálním partnerem třetího ročníku Cashflow Summit 2016. Bude to zajímavá podívaná se zajímavými řečníky. Osobně se pojedu podívat. 
MS

Co si představíte při pohledu na úspěšného investora? Peníze, nezávislost, bezstarostný život nebo snad neomezené možnosti? Jen hrstka zasvěcených však ví, jak je tomu doopravdy. Každému úspěchu zákonitě předchází obrovské úsilí zahrnující pot, dřinu, nekonečné hodiny práce, ostražitost a dobrý odhad na obchodní partnery. Pasivní příjem je nutné si postupně budovat a krok po kroku odhalovat jeho nepsané zákonitosti. Zkrátka každý nemůže být ve správný čas na správném místě.
Pokud vás pasivní příjem oslovuje nebo se naopak o svůj vlastní pokoušíte, využijte senzační příležitosti a vydejte se po stopách inspirativní konference Cashflow Summit 2016. Jedná se již o třetí po sobě jdoucí ročník se stále větším počtem příznivců.

Shlédněte videosestřih z 2. ročníku konference Cashflow summit

 

O čem bude letošní Cashlow Summit?


Konference o pasivních příjmech přináší přednášky z řad zkušených investorů, ekonomů či majitelů úspěšných firem. Letos máme potvrzené jména jako Tomáš Michálek, Jaroslav Pilný, Petr Borkovec, Jaroslav Brychta a další. Cashflow Summit je tvořen inspirativním pohledem na současné investování a příjmy, které jsou generovány, s Vaším minimálním zapojením.
První část dne se ponese na vlnách krysího závodu a simulace skutečných životních momentů. K dispozici je i formou hry připravena ochutnávka dynamických finančních strategií vedoucí k ekonomické nezávislosti. Těšit se můžeme na přednášky v oblasti nemovitostí, akcií, pozemků i online podnikání.


Odpoledne budeme servírovat přednášky prezentované velkými investory z rychlodráhy, kteří si plní svoje sny a rozmnožují svoje investiční portfolio. Cashflow Summit spolupracuje výhradně s takovými partnery, kteří dokážou moderní formou odhalit zajímavá zákoutí budování své vlastní nezávislosti. Získáte tak zcela odlišný pohled na cílenou strategii týkající se pasivních příjmů.
S příchodem pozdějších hodin se uskuteční večerní networking ve výborných prostorech v srdci Olomouce za přítomnosti těch, jejichž pasivní příjmy se v porovnání s výdaji již dávno přehouply do plusových hodnot.

 

Pro koho je Cashflow Summit určen?


Třetí ročník konference Cashflow Summit je vhodný pro všechny, kteří chtějí ve svém životě nastolit určité změny a pocítit skutečnou svobodu. Dveře se otevírají jak začínajícím investorům hledající novinky a trendy na trhu, tak i zájemcům, kteří se ve světě investic pohybují. Toužíte si zajistit pasivní příjem při svém současném zaměstnání, dobře uložit vyšší sumu peněz, rozjet podnikání nebo snad nahlédnout přes rameno zkušeným řečníkům z oblasti podnikání a investic? Ať už hledáte vzdělání, zábavu nebo inspiraci pro své investiční záměry – jste zváni na sobotní akci konající se 4. června 2016 v Atriu BEA Centra Olomouc. >> Sledovat Facebook konference

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Konference Cashflow Summit 2016 otevírá své brány