Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Zisky bez australana

Intraday/Swing

Po týdenní pauze, kdy jsem byl nucen odjet pracovně mimo, vás opět vítám u mého dalšího článku. Tentokrát a snad poprvé bude mé prozatímní shrnutí týdne s FE+ bez australana. Jeho cena se totiž v průběhu první poloviny týdne nedostala k žádnému z levelů, a tak se nepodělím o žádný obchod uskutečněný s jejich pomocí.      

Pondělí
Ihned začátkem týdne se mi vydařil pěkný long a to konkrétně na euru, kde jsem po velkém propadu využil situace a vstupoval do dlouhé pozice na hodnotě 1,0650, kde se i o několik hodin dříve konal vzestup trhu. Svůj target jsem nastavil na hodnotu L1 levelu 1,0660, které jsem také do hodiny dosáhl.



V pondělí jsem provedl ještě jeden obchod dle levelů, nicméně tentokrát již bez zisku. Jednalo se o long na libře, kde jsem doufal v proražení levelu a růst dále, nicméně následný obrat zpět mě nepřesvědčil a raději než spoléhat na stoploss, jsem vyskakoval ven.



Úterý
V tento den mi euro opět díky levelům přineslo štěstí. Stejně jako v předešlém dnu se jednalo o long, kde jsem vstupoval na hranici levelu a vytáhl se až na vyznačenou linii, která pro mě představovala profit target. Z důvodu, že jsem zbytek dne strávil ve škole, byl toto pro mě bohužel první a poslední obchod dne.



Středa
Ve středu jsem se díky levelům již dočkal shortu a to dokonce ziskového. Jednalo se o obchod, kdy jsem opět vstupoval na hranici levelu a to s druhou „červenou“. Během pár minut jsem se dostal na můj 8 pipový target a šel ven.



Čtvrtek
Co se týče dneška, tak prozatím držím pozici na euru, kde jsem vstupoval těsně nad hodnotou levelu L1 1,0653 a chtěl bych se dostat až na hodnotu 1,0670. O tom, jak případně můj obchod dopadne vás bud informovat v příštím článku.



Swingy
Zde jsem prozatím v tomto týdnu neprovedl žádný obchod, z důvodu nedostatku času, nicméně od dnešního dopoledne sleduji pár AUDNZD, kde se rýsuje krásná šance pro vstup díky hodnotě blížící se zpět levelu navíc potvrzena růstem indikátorů.



To by bylo pro dnešek vše, mějte se a zase za týden
Adam


Čtěte také:
Praha se opět stane centrem fanoušků tradingu
Rozhovor s mužem, který na burze neprohrává
Rozhovor: V tradingu je potřeba být pragmatikem

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Můj týden s FE+: Zisky bez australana