Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Konečně více času

Intraday/Swing

Tentokrát jsem měl na obchodování již více času a tak se mi povedlo dle levelů uskutečnit každý den alespoň jeden obchod. Věnoval jsem se ale pouze třem párům, jelikož na swingy a nedávno přidané levely pro japonce a kanaďana mi nezbýval čas. To se do příště pokusím napravit a vrhnout se i na ně a zkusit štěstí, aby to bylo zajímavější.

Pondělí
V pondělí jsem uskutečnil pouze jeden obchod a to na libře, kde jsem v odpoledních hodinách vstupoval do krátké pozice a připsal si pěkný zisk. Jednalo se o short, do kterého jsem vstupoval krátce po otevření zvýrazněné „červené“, kde byl můj úmysl přiblížit se zpět k L1 levelu. Zanedlouho jsem se z hodnoty 1,3034 dostal na 1,3024, odkud jsem z pozice vyskakoval ven. Možná jsem mohl pokračovat dále, což by mi podle následného vývoje přineslo více, ale svůj pomyslný cíl jsem si splnil.

Úterý
Tento den jsem díky levelům uskutečnil pěkný long na páru EUR/USD. Poté, co se cena od levelu odrazila, jsem s druhou „zelenou“ vstupoval do pozice, kde jsem měl zprvu menší očekávání, avšak díky následnému neutuchajícímu růstu jsem se rozhodl, že vyčkám, zdali se cena nedostane až na high zvýrazněné svíce. To se mi také vyplnilo, a jak je v grafu vidět, tak se podobná situace opakovala i o pár hodin později. Tu jsem ale již nevyužil, jelikož jsem byl mimo.



Středa
Ve středu mě štěstí již opustilo, když jsem zariskoval na australanovi, kterému jsem se předešlé dva dny vyhýbal. Do pozice jsem vstupoval s domněním, že by se trh mohl otočit, a směřovat zpět k levelu, od kterého se vydal směrem vzhůru. To se ale bohužel nestalo a já tak raději po chvíli vyskakoval ven s malou ztrátou.



Čtvrtek
V minulém článku jsem upozorňoval na čtvrteční obchod, kde pokud další svíce na páru GBPUSD zavře červená, tak budu vstupovat. To se také stalo a já následně inkasoval zisk, kdy jsem se dotáhl až ke zvýrazněnému levelu viz. minulý článek.
Pro dnešek sleduji zatím australana, který se pohybuje v blízkosti L1 levelu. O ostatní páry zatím nemám zájem. Kdybych v průběhu dneška využil nějakou zajímavou příležitost, tak se s vámi o ni příště podělím.

To je pro dnešek vše a zase za týden
Adam


Čtěte také:
Můj týden s FE+: Po pauze zpět
Intermarket analýza: Zastaví se dolar ve svém pádu?
6 věcí, které se nikomu nechce dělat, ale posouvají nás na úplně jinou tradingovou úroveň

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Konečně více času