Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Volný týden

Intraday/Swing

Tento článek bude mít poněkud jinou formu a to z důvodu toho, že jsem tentokrát na obchodování neměl příliš čas a navíc ani samotné levely mi nenapomáhaly k tradům.

Co se týče samotného týdne, tak ten je z ekonomicko-politického pohledu velmi zajímavý, kdy FOMC, nizozemské volby a nakonec včerejší zasedání BoE dokázaly s kurzy relativně pěkně zahýbat. První zmíněná událost přinesla zvýšení úrokových sazeb podpořených dobrými výsledky pracovního trhu a ta druhá napomohla vyhnání eura na pětitýdenní maxima díky výhře Rutteho.



Já v časy takovýchto událostí nerad obchoduji a raději sleduji vývoj těchto situací z širší perspektivy než pouze z pohledu, co to udělá s trhy. Zejména jsem byl zvědavý na to, jak se vydaří volby v Nizozemsku a zdali s nimi přijde další rána EU. Díky této, neustále vyostřující se situaci s Turky a v neposlední řadě zajímavé politické situaci u nás v kombinaci se školou a prací mi opravdu na obchodování příliš času nezbývalo.

Nicméně čas od času zejména v pondělí a úterý, kdy jsem si našel chvilku a trh se začal vyvíjet směrem, který se mi líbil, jsem také uvažoval o tom, že bych se přidal. Však nic u čeho bych byl, pro mě nebylo natolik lákavé, abych do toho opravdu šel. Tím pádem jsem se rozhodl, že si již pátek nechám volný a užiji si tak raději (alespoň u nás) pěkného počasí.

To by bylo ode mne vše přeji pěkný víkend
Adam


Čtěte také:
Můj týden s FE+: Ztrátové pondělí a únorové shrnutí
EUR/CZK - sílí debata o ukončení
Intermarket analýza: Zvýšení úrokových sazeb posílení dolaru zatím nepřineslo!

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Můj týden s FE+: Volný týden