Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Volná středa a čtvrtek

Intraday/Swing

Další týden je opět za námi a já vás vítám u mého dalšího článku. Tentokrát bude poněkud kratší, jelikož na středu levely nebyly a dnes jsem se k obchodování prozatím vůbec nedostal. Tak či tak se s vámi podělím alespoň o pár úspěšných tradů, které se mi povedly a také ukážu slibovaný trade z minulého čtvrtku.

Pondělí
V pondělí jsem se k obchodování dostal až v podvečerních hodinách a ani jsem příliš nedoufal v nějakou možnost vstupu, nicméně na euru se naskytla díky L2 levelu pěkná příležitost. Opakovala se situace, jako hodinu předtím, kdy se cena dostala pod level a udělala následný obrat směrem zpět k L1. Já vstupoval krátce poté, kdy cena vyšplhala opět nad level a potvrdila růstový charakter. Svého cíle a to předešlého high po zmíněném odrazu jsem zanedlouho dosáhl.

Úterý
V tento den futures krásně reagovaly na levely. Mně osobně se toho povedlo využít pouze na australanovi a to při návratu ceny opět pod level S1. Vstupoval jsem těsně pod levelem, kde byl pochvíli naplněn můj 10 pipový target.

Čtvrtek
Jak jsem minulý týden slíbil, tak se s vámi podělím o obchod, který jsem provedl ve čtvrtek na libře. Jednalo se o long, kde jsem do pozice vstupoval poté, co se cena nedokázala dostat blíže k L2 levelu po velkém propadu. Následně jsem chtěl pozici držet až na hodnotu levelu nad vstupem, nicméně během první „červené“ jsem raději vyskakoval ven.



Dnes se přiznávám, že jsem se k obchodování prozatím vůbec nedostal, jelikož na to nebyl vůbec žádný čas. Doufám, že mi to prominete, jelikož i přes neustálou snahu vyčlenit si více času mi to né a né vyjít. Snad to bude příště již bohatší.

Adam

Čtěte také:Intermarket analýza: Trump a Yellenová jsou znovu hybateli nálady na trzích
Jimmyho týdenní Forex výhled 24.7.-28.7.2017
Můj týden s FE+: Až ve čtvrtek se začalo dařit

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Volná středa a čtvrtek