Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Slabý týden

Intraday/Swing

Vítejte u mého dalšího článku. Tentokrát to bude, co se týče obchodů velmi slabé. Bohužel mi čas a ani levely nepřály a kvůli úterý bez obchodování jsem díky levelům uskutečnil pouze pár obchodů, z čehož byly prozatím jen 2 ziskové v tomto týdnu.

Pondělí
Pondělí nebylo, co se týče ataků levelů, jak jsem již zmiňoval příliš vyvedené. Mně se díky nim povedlo uskutečnit pouze jeden ziskový obchod a to konkrétně na libře, kde jsem využil odrazu od S1 levelu a ukořistil pár pipů. Do tradu jsem vstupoval krátce po 11:30, kdy se cena dostala opět nad onen level a potvrzena indikátory začala stoupat směrem vzhůru. Poté, jakmile se dostala do úrovně 1,2468, splnila můj target.


Úterý
V úterý jsem skoro celý den strávil ve škole a díky tomu mi na obchodování nezbyl vůbec žádný čas. Nicméně ti kteří ho měli, mohli díky rotaci okolo L2 levelu na euru využít situace a připsat si pár pipů.



Středa
V tento den jsem již využil situace na euru a díky levelům jsem si připsal pěkných 10 pipů. K počítači jsem usedl až po obědě a po krátkém zhlédnutí situace na hlavních párech jsem si všiml, že se euro po proobchodování L1 levelu navrací zpět. Tak jsem si řekl, že po předešlých odrazech od této úrovně zkusím štěstí a na hodnotě levelu vstoupím do longu a uvidím, kam až mě trh donese. Následná situace se vyvíjela velmi rychle a já po chvíli na hodnotě 1,0510 vyskakoval ven, jakmile se již růst zastavil.


Čtvrtek
Pro dnešek zatím vyčkávám a hlídám si páry AUDUSD a EURUSD, které se pohybují v blízkosti levelů. První zmíněný již S1 level překonal, a tak uvidím, zda bude mít sílu se dostat až na S2. Co se týče EURUSD, tak zde se pár ještě nad S1 nedostal, tudíž uvidíme, zda to zvládne a jak na level zareaguje. V obou případech budu mít zájem o short obchody.



Swingy
Dle těch, které byly zveřejněny toto úterý, jsem prozatím neuskutečnil ani jeden obchod. Zajímavé jsou ovšem páry s japonským jenem, které se v jejich blízkosti pohybují. Zejména pár USDJPY, který začal po poledni prudce klesat a blíží se ke klíčovému levelu 112,45.



To by bylo ode mne pro dnešek vše a zase za týden
Adam

Čtěte také:Můj týden s FE+: Bohatý na levely
Intermarket analýza: Rozpaky z politiky Trumpa odeznívají, dolar roste!
Obchodujte podle síly měny II.

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Můj týden s FE+: Slabý týden