Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Pěkný start týdne

Intraday/Swing

Stejně jako minulý týden, kdy se na mě díky Trumpovu vítězství usmála štěstěna, tak i začátek tohoto týdne byl pro mě velmi pozitivní a já se s vámi jako už tradičně podělím o mé obchody, které se mi díky službě FE+ podařily.

Pondělí
Tento den byl z pohledu ataků levelů velmi vydařený a díky tomu jsem uskutečnil dva pěkné longy na euru a na libře. Co se týče eura, tak to krátce před devátou hodinou začalo padat prudce dolů až proobchodovalo L1 i L2 level. Následně po tomto proobchodování jsem měl nastaven na hranici L2 levelu vstup do pozice s targetem zpět na hodnotu L1 levelu. Zhruba po hodině se cena vyšplhala až na onu úroveň a já zavíral s pěkným ziskem.



Následný pozitivní obchod se týkal libry, kde jsem si chtěl umazat ztrátu, kterou jsem si na ní bohužel okolo čtvrté hodiny vytvořil. Začalo to tak, že poté, co se cena dostala na L1 level jsem vstupoval a doufal s první zelenou v otočení, které se nakonec nekonalo a já byl zastaven stoplossem. Chvíli poté se cena začala blížit zpět k levelu a já doufal v pozitivní reakci a plánoval na něm opět vstoupit. Tentokrát mi to již vyšlo a předchozí ztráta tak byla smazána.



Jen pro zajímavost přidávám reakci na level, která stojí za zmínku a udála se v noci z pondělí na úterý na australanovi, který naprosto přesně zareagoval na S1 level odkud se vydal směrem dolů.



Úterý
I v tento den se ceny všech sledovaných futures pohybovaly v blízko levelů a mně se dík tomu povedl další pěkný long na libře. Opakovala se včerejší situace stejně jako na euru, kdy se trh dostal jak pod L1 level, tak pod L2 level. Na první ataky jsem nestihl zareagovat a tak jsem si počkal, zda se situace nebude opakovat a nastavil jsem vstup při druhém dosažení L2 levelu se stejným cílem jako předešlý den se dostat zpět na hranici L1. Tato taktika mi opět vyšla a já si tak mohl připsat pár pěkných pipů.



V úterý se také nasytla pěkná obchodní příležitost na australanovi, u které jsem bohužel nebyl. Jednalo se o vytvoření ukázkové formace, jejíž low krásně zareagovalo na level a odtud letělo směrem vzhůru do předešlých maxim. Kdo tohoto využil, mohl si připsat opravdu pěkný zisk.



Středa
Ve středu se hodnoty sledovaných párů pohybovaly spíše mezi levely a ke střetu došlo pouze na australanovi. Stalo se tomu tak v průběhu makro práv z USA a pohyb trhu byl pro mě příliš nevyzpytatelný na to, abych vstupoval do pozice a tak jsem se obchodování raději vyhnul.



Čtvrtek
Dnes díky státnímu svátku a nezveřejnění levelů se s vámi nemohu podělit o žádné obchody, kterých jsem díky FE+ dosáhl. Co se týče swingů, tak ty se zatím všechny pohybují v dostatečné vzdálenosti od levelů, takže nemám momentálně tipy, na které si dávat pozor. Tímto se s vámi dnes loučím a zase za týden.

Adam

Čtěte takéIntermarket analýza: Index dolaru na hodnotě 100!
Jimmyho týdenní Forex výhled 14.11.-18.11.2016
Můj týden s FE+: Ve znamení voleb

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Pěkný start týdne