Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Ve znamení voleb

Intraday/Swing

Bezpochyby jednou z největší událostí tohoto roku byly volby nového prezidenta v USA. I přes průzkumy méně očekávané výhry Donalda Trumpa, se trhy relativně rychle stabilizovali a vracejí se do tak zvaných zajetých kolejí. Pro mě z hlediska obchodů byla nejzajímavější středa a čtvrtek, kde se mi zejména díky FE+ velmi dařilo.

Pondělí
V pondělí se mi díky levelům podařil uskutečnit pouze jeden obchod a to na euru. Krátce po půl 4 trh přesně zareagoval na L1 level a vydal se směrem vzhůru. Následný růst byl ovšem poněkud nepředvídatelný, a tak jsem raději počkal, zda se ke klíčovému levelu cena nedostane opětovně, což by pro mě znamenalo vstup do dlouhé pozice. Vzápětí po malém proobchodování se konal obrat a na následné hranici jsem vstoupil s taktikou dostat se alespoň na předešlý high. Tato taktika mi vyšla, ale následné otočení mě nutilo vyskočit ven s menším ziskem, než jsem si představoval.

Úterý
Úterý se neslo v duchu voleb, a tak jsem dal na rady FE+ a z důvodu nejistoty na trzích jsem se do žádných obchodů raději nepouštěl.


Středa
Tento den pro mě začal nezvykle brzo, kdy jsem si přivstal a s napětím sledoval vývoj US voleb. Nečekaně se stalo to, co mnozí přepokládali za nemožné a Donald začal sbírat hlasy i ve státech kde by to jiní nečekali, což s trhy pěkně zahýbalo. Já této situace využil a díky risku jsem posbíral pár pipů na jenu.
Středa byla pozitivní i z pohledu levelů, kde jsem díky swingu namísto ID levelu na páru AUDUSD inkasoval pěkný zisk. Dělo se tomu tak po ataku levelu, kdy jsem s první „zelenou“ vstupoval do dlouhé pozice s targetem nastaveným na hranici 0,7650. Tímto úspěšným tradem jsem ukončil středeční den a s dobrým pocitem šel spát.

Čtvrtek
Dnešní den je z pohledů levelů neuvěřitelně přesný. Mám za sebou již pěkný short na australanovi, který na levely krásně zareagoval a já po otočení trhu doufal na návrat, do hladiny okolo 0,7700, který se mi také potvrdil.



Momentálně mám v plánu dva longy a to jak na euru, které se pohybuje nad L1 levelem, tak na kanaďanovi, který proletěl L1 level a směřuje k L2 levelu s hodnotou 0,7403. Pokud jej dosáhne, tak budu okamžitě vstupovat do dlouhé pozice a doufat v návrat k L1 levelu.

To by bylo ode mne pro dnešek vše, tak vám přeji mnoho úspěšných obchodů a zase za týden se s vámi podělím o mé zkušenosti.

Adam

Čtěte také:Intermarket analýza: Přijde s Donaldem zemětřesení?Jimmyho týdenní Forex výhled 7.11.-11.11.2016
Vědro s kraby... Neznáte to odněkud?

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Můj týden s FE+: Ve znamení voleb