Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Index dolaru na hodnotě 100!

Intraday/Swing

Po minulém týdnu, kdy nečekaně vyhrál v prezidentských volbách v USA kandidát Republikánské strany Donald Trump a trhy opět trochu nečekaně zareagovaly po úvodních rozpacích růstem a posilováním dolaru, to vypadá, že by se situace mohla pomalu začít uklidňovat. Index amerického dolaru se zastavil na psychologické úrovni 100 a nyní kolem této hodnoty osciluje.

Očekávám, že by nyní trhy mohly udělat přinejmenším určitou korekci tohoto růstu dolaru. Nejzřetelněji se růst projevil na USDJPY, kde je trh nyní dost blízko úrovně 108,83, která je kombinací silné Fibo úrovně a týdenního R1. Dalším klíčovým trhem, který sleduji ve vztahu k americkému dolaru je EURUSD. Euro se nyní obchoduje na úrovních letošních minim trhu, kde nachází svůj support kolem úrovně 1,0700.

Budu tedy vstupovat se svým shortem na 108,83 a držet ho až ke kulatému číslu 107,00. Otevírat pozici však budu pouze, pokud EURUSD udrží svůj support nad 1,0700. V opačném případě věřím v pokračování uptrendu USD k vyšším hodnotám. V těchto dnech je také dobré sledovat libru, obecně věřím v její dlouhodobý růst. Nyní však díky posilování USD se dostala na svém hlavním trhu na hodnoty, které jsou zajímavé k nákupu pro středně a dlouhodobé obchodníky.

Přeji mnoho úspěchů
MS

Čtěte také:
Jimmyho týdenní Forex výhled 14.11.-18.11.2016
Mít pravdu nebo mít zisky
Když kůň pošel, sesedni!

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Index dolaru na hodnotě 100!