Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: O den méně

Intraday/Swing

Tento týden byl ve znamení Velikonoc a co se tradingu týče, tak velkého pohybu na libře. Následující článek bude ale opět bohužel kratší a to z důvodu již zmíněné pondělní „mrskačky“ a díky tomu pouze 2 a půl dnům, o které se s vámi mohu podělit.  

Úterý
V úterý jsem uskutečnil jen jeden obchod dle levelů a to na páru AUDUSD. Zde jsem doufal v sílu a růst trhu nad level, nicméně po chvíli jsem opouštěl obchod s mírnou ztrátou. Následný vývoj mě pak již nepřesvědčil o dalším vstupu, a tak jsem raději nepokoušel štěstí.



Zajímavá situace se v tento den děla také na libře, která silně posilovala. Toto posilování bylo zapříčiněno zejména oznámením předčasných voleb Theresou Mayovou, kterého jsem ale já nedokázal využít díky tomu, že jsem celé odpoledne strávil v autě.


Středa
Ve středu jsem si již alespoň trochu vynahradil promarněnou šanci na libře ze včerejška, kde jsem vstupoval v podvečerních hodinách do dlouhé pozice. Poté co se cena dostala pod L1 level a následně se dotkla L2 levelu, já vstupoval s další svící s 10 pipovým targetem, který se mi za malou chvíli také naplnil.



Čtvrtek
Dnes jsem se k počítači dostavil až po obědě a díky tomu jsem nevyužil poklesu na euru od S2 levelu, které se konalo v průběhu poledne. V tuto chvíli tedy vyčkávám, co s trhem udělají následující makra a až následně budu řešit případné vstupy.



To by bylo teda pro dnešek vše, tak se mějte a přeji mnoho úspěšných obchodů.

Adam


Čtěte také:
Můj týden s FE+: Nedostatek času
Intermarket analýza: Mayová si jde pro silnější mandát, GBP roste!
Rozhovor: Sociální trading v praxi

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: O den méně