Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Nedostatek času

Intraday/Swing

Vítejte u mého dalšího článku. Bohužel čas letí rychleji, než se zdá a konec semestru s mnoha zápočty mi dává zabrat a ubírá tak čas na obchodování. Díky tomu se s vámi podělím pouze o pár obchodů, které jsem ve volných chvílích uskutečnil. 

Pondělí
V pondělí jsem se dostal domů okolo 6 hodiny, kdy se ceny libry a australana pohybovaly okolo S1 levelů. Po chvíli vyčkávání jsem se rozhodl vstoupit na hranici onoho levelu u libry do shortu. Z předešlého vývoje jsem neočekával nějaký výrazný pohyb, a tak jsem se po dosažení pár pipů vyskakoval ven v důsledku opakování se předešlé situace.



Úterý
Stejně jako den předešlý jsem se k trhům dostal až v podvečer, jelikož již zmíněné zápočty ve škole mě zaměstnávali téměř celý den. Nicméně po zhlédnutí denního vývoje, jsem si na euru všimnul výraznějšího pohybu okolo S2 levelu, kde se cena dostala hodně nad něj. Chvíli jsem vyčkal a po otočení a směřování trhu zpět ke klíčovému levelu jsem vstupoval s úmyslem dostat se až na daný level. Tento krok mi nakonec vyšel a po dosáhnutí targetu, jsem dál s trhem nepokračoval.



Středa
Ve středu se mi díky levelům povedl opravdu malý long na euru, kde jsem vstupoval po odrazu od L1 levelu. Nicméně situace mi příliš nepřála, a tak jsem po chvíli kdy trh udělal obrat, vyskakoval ven téměř s nulou. Poté jsem již odcházel z domu a díky tomu nevyužil situace při dalším odrazu, kdy se cena už dostala výše.



Čtvrtek
Ve čtvrtek jsem neprovedl žádný obchod. Sledoval jsem euro, kde se dostával trh zpět k L2 levelu, odkud bych měl zájem dále pokračovat s trhem. O případném obchodu vás budu informovat příště. Co se týče obchodu z minulého týdne, tak tam jsem téměř dosáhl svého targetu, nicméně díky tomu že jsem už musel jít pryč, tak jsem končil obchod o něco dříve ale také s pěkným ziskem.



Swingy
Na ten, na který jsem upozorňoval minulý týden u mě ovšem nedošlo, jelikož cena na daný level nereagovala, tak jak jsem si představoval. Bohužel i tento týden se opakuje stejný scénář jako minulý, tudíž pro vás z nedostatku času nemám žádný úspěšný obchod, o který bych se podělil.

Mějte se a zase za týden
Adam


Čtěte také:
Můj týden s FE+: Zisky bez australana
Nakupujte EMměny, zvlášť INR
Rozhovor: Sociální trading v praxi

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Nedostatek času