Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Můj týden s FE+: Euro

Intraday/Swing

Týden se s týdnem sešel a já vám opět přináším své zkušenosti se službou FE+. Tentokrát bude ve znamení zejména eura, které se v průběhu týdne nejlépe setkávalo s levely. Díky tomu šlo využít několika pěkných příležitostí a připsat si tak nějaký ten zisk. Opět jako tomu bylo minule, tak se budu převážně věnovat FX a na závěr přidám trade na futures 6E, kterého jsem dosáhl díky dnešnímu online webináři. 

Pondělí
Pondělí přálo levelům pouze na euru. Mně samotnému se povedl jeden pěkný short, kdy jsem na hodnotě 1,0622 naskakoval do rozjetého vlaku s vidinou přitáhnout se zpět k S2 levelu. Svého 10 pipového targetu jsem dosáhl během chvíle a díky neutuchajícímu poklesu jsem poté vstupoval opětovně do pozice a dostal se až na onen level.



Úterý
Tento den jsem zůstal věrný opět euru. Před tím, než jsem vyrazil do školy, tak se mi naskytla díky levelům pěkná příležitost pro vstup. Krátce po půl deváté se totiž cena dostala na klíčový L1 level, odkud udělala přesný odraz, a já v zápětí s druhým odskokem vstoupil do longu, který mě během pár minut vynesl z hodnoty 1,0577 na 1,0587.



Středa
Ve středu jsem díky levelům uskutečnil dva obchody a to konkrétně na australanovi a euru. První zmiňovaný mi přinesl štěstí, zato ten druhý již ne. Co se týče australana, tak ten mi nadělil pěkných 7 pipů. Do obchodu jsem vstupoval přesně na hranici levelu (0,7684) s nadějí 10 pipového targetu, nicméně po dosažení hladin 0,7677 začal trh chvíli stagnovat a já tedy raději trade ukončil dříve.



Pár hodin před tímto obchodem jsem zkoušel štěstí na euru, které také dosáhlo S1 levelu. Zde se situace ovšem vyvíjela proti mně a já byl krátce po mém vstupu, kdy už jsem myslel, že se opravdu jedná o obrat vykopnut 5 pipovým stoplossem na hodnotě 1,0559.


Čtvrtek
Dnes se mi povedlo díky levelům ukořistit pár pipů na euru tentokrát 6E. Roman Dvořák totiž v rámci webináře vstupoval do tradu na hranici levelu 1,0511 a vytáhl se o 6 pipů výše. Já naproti tomu posbíral pouze 4, jelikož jsem nestačil tak rychle zareagovat a do pozice jsem vstoupil až na hodnotě 1,0512 a vyskakoval dříve, nežli on.

Swingy
Díky tomu, že levely byly zveřejněny až dnes, tak vám se s vámi nemohu podělit o žádné obchody. Nicméně pokud se mi nějaké do příštího týdne vydaří, tak vám je zde u dalšího článku samozřejmě nastíním.


To je pro dnešek vše, tak zase za týden
Adam


Čtěte také:
Můj týden s FE+: Slabý týden
Obchodujte podle síly měny I.
Obchodujte podle síly měny II.

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Můj týden s FE+: Euro