Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Nová příležitost na euru

Intraday/Swing

Minulý týden jsem zde uváděl své přesné obchodní nastavení na měnovém páru EURUSD, a to včetně cenové úrovně vstupu, stop lossu i profit targetu. Vstup do shortu byl na kulatém čísle 1.2500 a jelikož měl stop loss blíž než profit target, jednalo se i o trade s pozitivním risk to reward poměrem. Odnesl jsem si zisk 103 pipů, bez většího heatu.

Zajímavou příležitost v tomto týdnu znovu nacházím na měnovém páru EURUSD. Trh evropské měny se narací do oblasti se zahuštěnými objemy obchodů, přičemž je vedený mírným posilováním amerického dolaru. Tato oblast nám nabízí několik možností ke vstupu do long obchodu.

Bude záležet na tom, jakým způsobem ke svým levelům dojde. Já tuto situace budu primárně řešit limitní objednávkou nad týdenním R2 na ceně 1.2250 s případným přikoupením do pozice nad Fibo úrovní 161.8 na cenové hladině 1.2210. Tyto long obchody bude držet i kulaté číslo 1.2200. Svůj stop loss tedy umístím pod ním, na 1.2188. První profit target budu mít na 1.2280, druhou část pozice odhodím podle situace.

Přeji úspěšný týden
MS

Čtěte také:
Intermarket analýza: Přinesou kulatá čísla na EURUSD zisky?
Jimmyho týdenní Forex výhled 4.2.-9.2.2018
Pohnou američtí centrální bankéři s dolarem?

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Nová příležitost na euru