Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza: Přinesou kulatá čísla na EURUSD zisky?

Intraday/Swing

Úvodem tohoto příspěvku bych chtěl pogratulovat všem, kteří obchodovali na základě informací z mého posledního článku. Měnový pár GBPUSD korigoval o cca 300 pipů směrem dolu. Já osobně vystoupil na týdenním R2 na 1.4063, se ziskem 221 pipů.

Aktuálně všechny tři hlavní měnové trhy EURUSD, GBPUSD a USDJPY oscilují okolo své středové hodnoty, kterou představuje týdenní pivot point. Nerozhodnost na trhu a fáze akumulace na párech majors zavdávají vhodnou příležitosti k protitrendovým obchodům. Nejzajímavěji se jeví obchodní příležitosti na EURUSD na odraz od kulatých čísel.

V případě, že cena na euru dojde ke svému supportu v podobě kulatého čísla 1.2300, budu to brát jako signál do longu. Svůj stop loss umístím pod cenovou hladinu, na které leží týdenní S1, tedy 2-5 pipů pod 1.2249. Jako profit target mi poslouží hodnota týdenního pivot pointu, který leží na ceně 1.2394. Pokud by se trh vydal směrem výše, budu stejný model obchodního nastavení opakovat. Na kulatém čísle 1.2500 budu shortovat. Stop loss budu mít umístěn nad týdenním R1 na ceně 1.2574 a profit target taktéž na pivot pointu, na ceně 1.2394.

Přeji mnoho obchodního štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Přinesou kulatá čísla na EURUSD zisky?