Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Čeká nás prudký breakout na EURUSD?

Intraday/Swing

Nejzajímavějším měnovým párem tohoto týdne je pro mě jednoznačně EURUSD. Již minule jsem se zmiňoval o probíhajícím downtrendu na euru. Za poslední týden se víceméně nic zásadního nestalo, jen se zužila range, a to takovým způsobem, že týdenní pivotové úrovně jsou od sebe vzdáleny měně než 50 pipů.

Snižující se volatilita a zužující se range jsou předzvěstí silného průrazu. Tento průraz samozřejmě může jít směřem výše i níže, nicméně z mého náhledu je zřejmé, že se stále přikláním k downtrendu na EURUSD. Kam až trh eura může dojít? Pro mě je zcela klíčovou úrovní na trhu EURUSD cenová hladina 1.1435, což je shluk aktuální pivotového týdenního supportu S3 a Fibo levelu 161,8. Na této ceně se budu snažit ukončovat své short pozice.

Intermarket analýza 8. 11. 2017

Na trhu britské libry se znovu vytvořila oblast supportu mezi cenovými hladinami 1.2970 a 1.3000. V případě, že tento trh výrazněji vybočil z range směrem dolů, budu hledat na těchto úrovních krátkodobý vstup do long pozice. Měnový pár USDJPY nedošel zatím až ke své silné rezistenci mezi cenami 115.14 a 115.30, nicméně pokud by dolar znovu začal výrazněji proti jenu posilovat, budu zde hledat shorty.

Přeji úspěšné obchodování
MS

Čtěte také:
Jimmyho týdenní Forex výhled 6.11.-10.11.2017
Sentiment indikátor
Dlouhodobý náhled na USDJPY

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Čeká nás prudký breakout na EURUSD?