Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza: Přinese FOMC příležitost k tradu na USDJPY?

Intraday/Swing

V posledním příspěvku jsem psal o úrovních supportu na USDJPY. Dá se říci, že tyto levely zafungovaly víceméně tak, jak jsem předpokládal. Jelikož jsem však byl minulý týden možná přehnaně opatrný, podařilo se mi vstoupit do long pozice až při pullbacku limitní objednávkou na 109,45. Odměnou mi byl rázný cenový pohyb směrem výše až k týdennímu pivotu, kde jsem odhazoval druhou část své pozice. První jsem odhodil po 45 pipech na S1. Celkově jsem na trhu vydělal 45+131 pipů.

Situace v tomto týdnu vypadá poněkud složitě. EURUSD rotuje v rangi kolem své středové hodnoty 1,1216. Britská libra je slabá stejně tak jako britská vláda a s ohledem na současnou tamní politickou situaci nevyzpytatelná. Také japonský jen stále vykazuje značnou nerozhodnost. O mnohém rozhodne reakce na dnešní zasedání FOMC.

Trhu GBPUSD se raději budu vyhýbat, EURUSD je nyní nastavený spíš pro breakout tradery, jelikož se jeví vhodný pro long po proražení 1,1268 a short po proražení 1,1097. Já se však budu raději soustředit zase na USDJPY a možný odraz od zdvojené rezistence na 111,78. Nejlepší variantou by bylo, kdyby se do této oblasti trh japonského jenu podíval hned v seanci po dnešním FOMC. Takový short bych byl však ochoten držet maximálně k celému číslu 111,00.

Přeji mnoho úspěchů
MS

Čtěte také: 

Události proběhly, nakupujte riziko
Jimmyho týdenní Forex výhled 12.6.-16.6.2017
Intermarket analýza: Výpověď exšéfa FBI a americký dolar?

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Přinese FOMC příležitost k tradu na USDJPY?