Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza: Výpověď exšéfa FBI a americký dolar?

Intraday/Swing

V těchto dnech se ve světě děje mnoho věcí, které zásadním způsobem mohou a budou ovlivňovat chování hráčů na trhu. Vyčkávání a určitá nejistota způsobily příklon spekulantů k "bezpečnému přístavu" v podobě japonského jenu, který během noci na dnešek začal výrazně posilovat.

Mezi hlavní hybatele trhu můžeme zařadit bývalého šéfa CIA Jamese Comeyho, který bude vypovídat před Senátem o vyšetřování bývalého poradce prezidenta Michaela Flynna. Politické skandály, kterým americký prezident čelí nenahrávají růstu americké ekonomiky, což má samozřejmě vliv na potenciální zvyšování úrokových sazeb ze strany Fedu.

Dalšími faktory jsou předčasné britské parlamentní volby, kde podle posledních průzkumů začínají Konzervativci ztrácet, situace kolem přerušení diplomatických vztahů s Katarem. která má vliv na cenu ropy a očekávání čtvrtečního zasedání ECB.

Teď se podívejme na příležitosti, která nám přináší technická analýza. Na trhu britské libry očekávám po volbách prudší pohyb, a to ať už dopadnou jakkoliv. Věřím, že pokud Konzervativní strana získá volbami silný mandát, může libra vystřelit i vysoko nad breakout úroveň 1,3000. V opačném případě je cesta směrem dolů od 1,2935 také volná.

Na trhu USDJPY se rozběhlo silné momentum a vstupovat do protipohybu je tím pádem riskantnější. Každopádně budu zvažovat vstupy do long pozic na zdvojeném supportu 109,43 a 109,06. K tomu samozřejmě budu potřebovat i nějaké PA potvrzení u supportů na GBPUSD nebo EURUSD. Nicméně tento týden budu ve světle makroekonomických událostí velmi ostražitý.

Přeji hodně úspěchů
MS

Čtěte také: 
Jimmyho týdenní Forex výhled 5.6.-9.6.2017
Koruna je zase IN
Optimální situace na EURUSD

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Výpověď exšéfa FBI a americký dolar?