Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Škola na prvním místě

Intraday/Swing

Po týdnu jsem zpět s dalším článkem, který se týká mých zkušenotí se službou FE+. Bohužel nastala doba, kdy už i ve škole značně přibývá povinností, a tak v kombinaci s prací na obchodování nezbývá příliš mnoho času. Nicméně i přes tento fakt, jsem si našel pár chvil a o některé z úspěšných obchodů se s vámi dnes podělím. 

Pondělí
Ze začátku týdne se mi podařilo dle levelů uskutečnit pouze jeden obchod a to na páru GBPUSD, kde jsem vstupoval do krátké pozice po vyznačené svíci s úmyslem dostat se zpět k S1 levelu. Zprvu se situace vyvíjela proti mně, kdy ihned následná svíce měla růstový charakter a já zvažoval, že při další již půjdu z kola ven. Naštěstí se stal opak a já po 12 hodině dosáhl svého targetu.


Úterý
Úterý pro mě bylo tentokrát bez tradingu a to z důvodu dvou zkoušek, která mě ve škole čekaly. Tím pádem jsem měl úplně jiné starosti během dne a po příchodu domů okolo 7 hodiny jsem na to už neměl ani náladu.


Středa
Ve středu, když jsem viděl, jak se ceny dostávaly stále níže pod levely, tak jsem na jejich základě neměl příliš chuť vstupovat. Z prvu mě lákaly dopolední situace na euru, kde to vypadalo, že pro něj bude level L2 hraniční ovšem nebyl a já tak po nevydařeném otevření pozice o něj již ztratil zájem. Ani australan se nevyvíjel dle mých představ, a tím pádem mi zbyla jen libra. Tu jsem pozoroval v odpoledních hodinách, zda se nepřiblíží opět k L1 levelu, jako tomu bylo dopoledne. Krátce po třetí hodině se tak stalo, a já po kontaktu s levelem a v zápětí po první „zelené“ vstupoval do dlouhé pozice. Očekávání jsem po předchozím vývoji ceny neměl vysoká a zvolil jsem tak 10 pipový target, kterého se mi povedlo během půlhodiny dosáhnout.


Čtvrtek
I pro dnešek zůstávám věrný opět libře, která se jako jediná se z mých sledovaných pohybuje v blízkosti levelu. Prozatím ale nevstupuji a čekám, jaký bude následný vývoj, jelikož byl level už párkrát proražen. O případném obchodě vás budu informovat příští týden.


Tím se loučím a za zase týden
Adam


Čtěte také:
Můj týden s FE+: O den méně
Rozhovor: Intervence ČNB pokřivily českou ekonomiku
Forexový zeměpis: USA

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Škola na prvním místě