Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Především 6E

Intraday/Swing

Tento týden se pro mě prozatím nese v duchu výhradně eura, kdy jsem pouze na něm z pohledu levelů viděl ty nejpřívětivější možnosti pro vstup. Je to ale také zejména tím, že jsem trávil volné chvíle raději v bazénu a ne u počítače, tudíž co se týče počtu obchodů, nebude tento týden opět nijak zvlášť četný.

Úterý
Jelikož jsem v pondělí dle levelů neuskutečnil žádný obchod, tak pro mě týden s FE+ začal právě až úterkem. V tento den jsem uskutečnil trady především na euru a o ty ziskové se s vámi nyní podělím. Jedním z obchodů byl long, který nastal po překročení L1 levelu. Vstupoval jsem až po potvrzení růstu, nicméně následná situace se nevyvíjela dle mých představ a při krátké stagnaci jsem vyskakoval raději ven malým ziskem.



Následný obchod nebyl uskutečněn dle levelů, ale přišel v zápětí po onom tradu. Do pozice jsem vstupoval po padající hvězdě, které se v podvečer vytvořila. Můj cíl bylo dostat se k vyznačené úrovni, což se mi zanedlouho také podařilo a alespoň jsem tak umazal zariskování během dřívějších makro zpráv.

Středa
Ve středu jsem na obchodování měl čas pouze pár chvil dopoledne, protože mě v odpoledních hodinách čekala cesta do Prahy po pekelně vyhřáté D1. Nicméně štěstěna byla na mé straně a podařilo se mi opět něco malého ukořistit na euru. Do pozice jsem vstupoval pod levelem s cílem dostat se na vyznačenou hranici. Po splnění targetu jsem již nepokračoval, což se následně ukázalo jako škoda.

Čtvrtek
Pro dnešek se zatím ani jeden z mnou sledovaných párů nepohybuje v blízkosti levelů, nicméně to mi dává alespoň možnosz zaměřit se i na jiné páry, abych mohl do příště poukázat na nějaký zajímavý obchod mimo 6A, B nebo E. To by bylo pro dnešek vše a zase za týden.

Adam


Čtěte také:USD padá, při posílení JPY nás čeká silný trend na USDJPY
Jimmyho týdenní Forex výhled 31.7.-4.8.2017Můj týden s FE+: Volná středa a čtvrtek

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Především 6E