Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Po týdnu zpět

Intraday/Swing

Po volném týdnu vás vítám u mého dalšího článku. Tentokrát jsem již měl trochu více času a i levely mi dopřály nějaký ten pip, nicméně i tento týden bude z pohledu obchodů dle levelů velmi chudý. V časy, kdy se konaly zajímavé reakce na levely jsem byl bohužel mimo, a tak jsem nedokázal využít více příležitostí. Zároveň jsem se také věnoval pouze FX, což se od příštího týdne změní a opět se vrhnu i na nové futures kontrakty 06-17.

Pondělí
V pondělí se mi díky levelům podařilo ukořistit pár pěkných pipů na euru. Jednalo se o trade, kdy se cena ve večerních hodinách dostala relativně hluboko pod L1 level. Já s následným otočením trhu vstupoval do obchodu na úrovni close velké červené podpořen indikátory, nicméně jsem měl namále v moment, kdy se cena po nějaké chvíli dostala až pod hranici mého vstupu. Tím že jsem tento obchod nesledoval z důvodu stanoveného malého stoplossu, jsem byl nakonec s výsledkem velmi spokojen, kdy jsem se nakonec dostal až na můj target v podobě L1 levelu (1,0742).


Úterý
Co se týče úterý, tak to jsem příliš aktivní nebyl, jelikož jsem strávil téměř celý den ve škole a v podvečer se pro mě příliš šancí pro vstup díky levelům již nerýsovalo.

Středa
Ve středu to také nebyla žádná sláva. Nicméně během krátké chvíle se mi podařilo získat 10 pipů a to konkrétně na páru GBPUSD, kde jsem vstupoval do dlouhé pozice ihned při zpětném pohybu nad L1 level. Tímto tahem jsem během pěti minut vyskakoval ven se zmíněným ziskem.


Čtvrtek
Dnes prozatím zvažuji vstup na euru, kde se blížíme k L1 levelu, nicméně s přihlédnutím k mnoha makro zprávám v odpoledních hodinách budu raději opatrný a počkám si až na nějaký podstatný signál potvrzující růst.


Swingy
Zde se taky zatím rozhoduji pro vstup a nyní vyčkávám, jelikož pár CHFJPY v dopoledních hodinách porazil hranici supportu a nyní se pod ní opět dostal. Uvidím, zda přijde nějaká reakce potvrzující růst a poté budu nad levelem zvažovat vstup.


To by bylo pro dnešek vše, mějte se
Adam


Čtěte také:
Praha se opět stane centrem fanoušků tradingu
Můj týden s FE+: Volný týden
Jimmyho týdenní Forex výhled 20.3.-24.3.2017

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Po týdnu zpět