Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Mezi levely

Intraday/Swing

Tento týden jsem, stejně jako ten minulý, začal více obchodovat až v jeho druhé polovině z důvodu ne příliš častého ataku levelů Forex Expert+, a tak jsem spíše vyčkával na příznivější vývoj.

Pondělí
V tento den jsem se do obchodů příliš nepouštěl z již zmíněného důvodu pohybu trhu mezi levely a spíše jsem čekal na nějaký vhodný impuls ke vstupu. Jedno z očekávání, které se mi nakonec nesplnilo, se odehrálo na australanovi okolo půl jedenácté, kdy se cena blížila k levelu S1. Záhy byla ovšem zastavena na hranici 0,7630 a nad tuto hodnotu se již nedostala. Já jsem díky nepřekročení této hranice neměl v úmyslu vstupovat do obchodu, a proto jsem australana pro tento den opustil.


Úterý
I v úterý se opakovala stejná situace jako v pondělí, kdy se ceny všech sledovaných párů pohybovaly mezi hranicemi levelů a já neměl v plánu vstupovat do obchodů, pokud trh nějakou z hranic neprotne. Do konce dne se tak nestalo a já byl tedy tento den bez tradu.


Středa
Ve středu se na mě konečně usmálo štěstí. Krátce po půl 4 se mi po chvilkovém vyčkávání vydařil pěkný long na australanovi, který po překročení L1 levelu chvíli setrval pod ním a já čekal, zda se trh neobrátí zpět. Po chvíli se tak stalo a já na hranici levelu vstoupil do pozice s targetem stanoveným na hranici 0,7656, odkud se předtím cena vydala dolů. Tento tah mi vyšel a já si připsal pěkných 15pipů.



Za zmínku stojí také euro, ke kterému jsem bohužel usedl až po čtvrté hodině stejně jako k australanovi a tak jsem se připravil o pěkný short. Chvíli po desáté euro překonalo hranici S1 levelu, kde se nacházelo až zhruba do tří hodin. Odtud se následně vydalo směrem vzhůru a atakovalo klíčový level S2. Poté se navrátilo zpět a opět dosáhlo S1 levelu. Kdo byl zrovna u toho a na protnutí S2 levelu zareagoval včas, nebo měl předem nastaveno, mohl si připsat pár pěkných pipů.


Čtvrtek
Dnes zatím vyčkávám, jak se bude vyvíjet euro a kanaďan. První zmíněné již překonalo S1 level a budu na pozoru, zda nevyšplhá až na S2 odkud bych šel do shortu.

Stejný plán mám i na kanaďanovi, který se blíží k S1 levelu. Pokud se k této hranici dostane, půjdu také do shortu.


Swingy
Tento týden jsem se swingům prozatím nevěnoval, jelikož si budu dělat náhled až během dnešního odpoledne dle aktuálně zveřejněných levelů, tudíž nemám nic zajímavého ke sdílení.

Tímto se s Vámi pro dnešek rozloučím a nezapomeňte, že dnes na webináři Roman upozorňoval na nový Market Profit Pack. Tak stahujte a přeji pěkný den.

Adam

Čtěte také:
Můj Týden s FE+: Pomalý rozjezd týdne
Můj Týden s FE+: Samé longy

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Mezi levely