Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Málo času díky DP

Intraday/Swing

Další týden utekl jako voda a já vám opět přináším své zkušenosti se službou FE+. Co se tohoto týdne týče, tak nebude z pohledu obchodů příliš četný, jelikož včera byl poslední den pro podání daňového přiznání, což pro mě znamenalo mnoho práce a tak jsem se k obchodování dostal pouze sporadicky a podělím se s vámi pouze o to, co se mi povedlo.

Úterý
Až úterkem pro mě začal obchodní týden, kdy jsem vstupoval pouze na euru, a to mezi levely S1 a S2, kde jsem využil otočení po makrech. Jednalo se o malý long s cílem dostat se na předešlé high, kde stopkou pro mě bylo low předešlé velké červené. Tento tah mi vyšel, nicméně kdybych pokračoval dále, mohlo to být vydařenější.

Středa
V tento den se mi povedlo díky padající hvězdě naplnit svůj cíl v jedné svíci. Vstupoval jsem na hranici 1,2917 po oné hvězdě s cílem přiblížit se zpět k S2 levelu, kde můj target byl nastaven na hodnotu 1,2907. Nakonec svíce dosáhl těsně pod můj target, což mi díky následnému vývoji pěkně vyšlo. Dále jsem již kvůli nedostatku času neobchodoval.

Čtvrtek
Dneškem pro mě skončilo bláznění ohledně daňových přiznání a bude tak více času právě na obchodování. Dopoledne jsem prozatím ale žádný obchod neuskutečnil, nicméně nyní se rýsuje zajímavá situace na euru, které se pomalu dostává k L2 levelu, což by mohla být dobrá příležitost ke vstupu. Ostatní futures se také pohybují v blízkosti levelů, ale právě ono euro je pro mě momentálně nejzajímavější. Pokud budu vstupovat, tak vám o tom dám vědět v příštím článku.

To je pro tentokrát vše. Co se týče swingů, tak k těm jsem se zatím vůbec nedostal, což se budu snažit do příště napravit. Přeji mnoho úspěchů a zase za týden.

Adam


Čtěte také:
Intermarket analýza: Může jestřábí výpověď Yellenové konečně oživit USD?
Globální růst dluhopisů ohrožuje EM
Můj týden s FE+: Zpět k Futures

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Málo času díky DP