Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Zpět k Futures

Intraday/Swing

Jsou tady prázdniny a já se po nějaké té době u FX opět vracím k futures. V tomto článku shrnu uplynulé tři dny, kdy se s vámi podělím v každém dnu vždy o jeden trade, který jsem díky FE+ uskutečnil. Jelikož ale náhled na dnešek a pátek nebudou, tak to bude vše.

Pondělí
První den s futures jsem nezačal příliš šťastně, kdy jsem na euru vstupoval po druhém přiblížení téměř k levelu. Po rádoby odrazu od něj jsem doufal, že se trh již opravdu otočí, nicméně nestalo se tak a já pochvíli vyskakoval ven s malou ztrátou. Jak se ale později ukázalo, tak ani po kontaktu s levelem se mnou očekávané otočení nekonalo a cena rotovala kolem něj.

Úterý
V úterý se mi povedl pěkný long a to konkrétně na australanovi. Vstupoval jsem na hranici levelu poté, jakmile se cena po druhém proobchodování nedokázala dostat níže jako v prvním případě. Díky tomu byl stanoven SL na hranici low pod levelem a profit target na zvýrazněnou úroveň. Po chvíli, kdy se cena dostala opět pod level, jsem měl v úmyslu vyskočit dříve, než li se na SL vůbec dostane, naštěstí se ale po chvíli konal obrat a zanedlouho se tento krok ukázala jako správný.

Středa
Ve středu dopoledne to vypadalo, že se na euru schyluje k dobrému tradu. Poté, co jsem usedl k PC, jsem uviděl pěknou reakci eura na L1 level. Po odrazu od něj jsem vstupoval s vidinou ukořistění několika pipů a stanoveným SL na úroveň L1. Zanedlouho se ale ukázalo, že se tak zřejmě nebude dít a já byl vzápětí vykopnut na oné hranici levelu.

To by bylo pro dnešek vše a doufám, že se mi příště podaří uskutečnit více zajímavých obchodů, o které bych se s vámi mohl podělit.

Adam


Čtěte také:
Jimmyho týdenní Forex výhled 3.7.-7.7.2017
Můj týden s FE+: Slabý týden
9 rad jak v myšlenkách opakovaně neprožívat tradingové nezdary

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Můj týden s FE+: Zpět k Futures