Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Úprava příkazu na EURUSD a nová příležitost na jenu

Intraday/Swing

Minulý týden došlo k realizaci profit targetu u longu na USDJPY. Výsledkem byl zisk 82 pipů. Vedlejším benefitem této pozice, jenž byla držena po dobu několika dní, byl pozitivní swap. V tomto roce jsem zde avizoval 13 obchodních pozic (s RRR 1:1), ze kterých jich 11 bylo ziskových. Winning tak aktuálně činí 84,62 %.

Avizovaná příležitost na britské libře se zatím ještě nevyplnila, přesto svůj příkaz ponechám ještě týden v trhu a uvidím, co se stane. Příležitost na EURUSD, o níž jsem zde psal před zhruba 2 týdny, budu trochu upravovat. Vstup do shortu posunuji na 1.1279, tudíž 1 pip pod týdenní R2. Target zde budu mít u hodnoty týdenního R1 (na cenové hladině 1.1243). Stop loss posouvám tak, aby splňoval podmínku RRR 1:1.

https://puu.sh/DymZN/1f0acbebba.png

Na trhu měnového páru USDJPY očekávám pokračování v downtrendu. První úroveň, na které očekávám případné otočení je 108.35 (týdenní S2). Poblíž tohoto levelu se nachází i Fibo úroveň 127.2. Na ceně 108.36 budu zadávat long příkaz s profit targetem u celého čísla 109.00. Stop loss jako vždy s ohledem na RRR 1:1.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Úprava příkazu na EURUSD a nová příležitost na jenu