Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza II.: Přijdou další zisky na AUDUSD a USDCAD?

Intraday/Swing

První dva obchody v rámci Intermarket analýzy komoditních měn vyšly podle předpokladů ziskově. Minulý týden jsem zobchodoval short na AUDUSD se ziskem 38 pipů, přičemž trh nešel ani 1 pip proti mně. Dále v uplynulém týdnu vyšel obchod z článku zveřejněného před 2 týdny na NZDUSD. Sice jsem si musel trochu počkat, než cena dojde k mému levelu, nicméně čekání se vyplatilo a já realizoval zisk 43 pipů.

Na trhu komoditních měn nás i v následujících 7 dnech budou čekat zajímavé úrovně ke zobchodování. Začnu tím, že lehce upravím svou shortovou limitní objednávku na měnovém páru USDCAD z minulého týdne, z 1.3425 na 1.3430. Výrazně zde ale upravím profit target a to na 1.3403, a to z důvodu existence 3 pivotových high u hladiny kulatého čísla 1.3400. Ty budou v případě průrazu výše tvořit support. Stop loss pro tuto pozici mám umístěný na 1.3457.

https://puu.sh/Dgold/2f3c1fbaa7.png

Na měnovém páru AUDUSD se vytvořila další zajímavá zóna rezistence. Tentokrát mezi cenami 0.7245, jenž představuje objemové POC z range ze začátku února letošního roku, a 0.7270, což je úroveň fibo 161.8 z aktuálního uptrendového swingu. Mezi těmito úrovněmi se nachází ještě týdenní R2 (0.7256).

Do shortu budu vstupovat na 0.7244. Profit target mám umístěný na 0.7214, tedy na týdenním R1, stop loss při porušení pravidla RRR 1:1 budu výjimečně umisťovat na 0.7280. To abych pro případný odraz až u 0.7270 nechal trhu trochu prostoru.

Přeji úspěšný týden
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza II.: Přijdou další zisky na AUDUSD a USDCAD?