Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza II.: Očekávají se krátkodobé odrazy na USDCAD a AUDUSD

Intraday/Swing

V uplynulém týdnu jsme nezaznamenali větší volatilitu na hlavních komoditních měnách, nicméně to vypadá, že bychom se mohli v nejbližších hodinách dočkat vyplnění longového limitního příkazu na měnovém páru NZDUSD, okolo kterého se navíc vytvořila silnější zóna supportu.

Ačkoliv zatím nedošlo k vyplnění žádné limitní objednávky z minulého týdne, situace na komoditních párech se vyjasnila a přinesla s sebou nové obchodní příležitosti, které leží blíže k aktuální ceně na trhu. Takovou příležitostí je i short na 0.7191 na měnovém páru AUDUSD. Profit target budu mít umístěný na 0.7153, což je úroveň z price action. Stop loss bude jako vždy vycházet z RRR 1:1.

https://puu.sh/Dd9d0/4b999c637e.png

Další zajímavou situací je aktuální vývoj na USDCAD a směřování k rezistenčnímu shluku úrovní mezi cenovými hladinami 1.3426 a 1.3431. Na 1.3425 budu tedy otevírat short pozici s profit targetem na týdenním pivot pointu na ceně 1.3361. Stop loss s ohledem na RRR 1:1.

Přeji hodně úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza II.: Očekávají se krátkodobé odrazy na USDCAD a AUDUSD