Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza II: Blíží se trade na AUDUSD

Intraday/Swing

V minulém příspěvku jsem avizoval svůj záměr vstupovat do longu na USDCAD. Tento obchod bohužel nevyšel a já zaznamenal ztrátu 44 pipů. Celkově je tak mé skóre na komoditních měnách aktuálně 6 zisků a 2 ztráty, což činí přesně 75% winning.

Vývoj na kanadském dolaru mě vcelku překvapil. Prodejci protlačili cenu skrz několik supportů a vyšší likvidita se ukázala až na úrovních, kam jsem něvěřil, že tento trh bez korekcí dojde. Samozřejmě tento prudký pohyb byl částečně dán makroekonomickým vyhlašováním, nicméně nyní věřím, že USDCAD znovu poroste do neutrální zóny, ze které tento pokles započal. Stále ještě věřím, že jakmile se dostaneme k úrovni 1.3600, přijde cenový odraz. Podívejme se ale na příležitost tohoto týdne.

https://puu.sh/DFnFU/24cd1a4e4f.png

Již dlouhou dobu čekám na to, až se australský dolar dostane k cenovým hladinám poblíž 0.6800. Nyní to vypadá, že se tam pomalu dostáváme, tudíž zde popíšu své nastavení pro tuto příležitost. Bude se tedy jednat o long na AUDUSD se vstupem 1 pip nad 0.6825 a profit targetem u úrovně týdenního S2, na ceně 0.6885. Stop loss jako již tradičně budu mít nastavený s ohledem na RRR 1:1.

Přeji hodně štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza II: Blíží se trade na AUDUSD