Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Euro se vrací k nákupním hladinám!

Intraday/Swing

Před dvěma týdny jsem upozorňoval na úroveň silné rezistence na páru EURUSD na hodnotě 1,0810. Dnes tvoří tento bývalý level letošní high trhu. Gratuluji všem, kteří po vzoru mého příspěvku otevřeli shortovou pozici. Pokud jste trade ještě nezavřeli, vaše pozice dnes dosahuje otevřeného zisku okolo 150 pipů.

Návrat obav spojených s politickou nejistotou eurozóny, především pak s ohledem na Itálii, kde visí ve vzduchu hrozba předčasných voleb v červnu, a Francii, kde proběhnou volby na jaře, zapříčinily vznik prodejního apetitu na trhu společné evropské měny. Do ohně navíc přilil předseda ECB Mario Draghi, když se nechal v Evropském parlamentu slyšet, že nehodlá v blízké době upustit od monetárních stimulů, a že inflace stále ještě nedosahuje přesvědčivých hodnot. Pro mě jako pro tradera znamená tento pokles na euru další krásnou příležitost.

Tento týden se budu soustředit především na dvě úrovně. Na EURUSD přetrvává můj silný support, který nebyl zobchodovaný v minulém týdnu na celém čísle 1,0600. Druhá úroveň supportu leží na trhu GBPUSD na 1,2225. Svou long pozici na EURUSD otevřu pouze v případě, že předtím ještě nebude proobchodován level 1,2225 na GBPUSD.

Přeji mnoho štěstí
MS

Čtěte také:
Jimmyho týdenní Forex výhled 6.2.-10.2.2017
Můj týden s FE+: Volná středa a lednové shrnutí
Intermarket analýza: Trump + FOMC = ?

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Euro se vrací k nákupním hladinám!