Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Trump + FOMC = ?

Intraday/Swing

Minulý týden jsem psal o možných výkyvech, které mohou nastat jako následek exekutivních rozhodnutí nového amerického prezidenta. Společně se slabšími výsledky makrodat z USA právě poslední Trumpovo nařízení o zákazu vstupu občanů ze 7 zemí zapříčinilo zjevné turbulence. Teprve však v tomto týdnu dojde k zajímavé kombinaci, co jsme tu ještě neměli - Donald Trump v úřadě a zasedání FOMC.

V minulém příspěvku jsem se také zmiňoval, že očekávám otočku na euru na 1,0800. Na tuto úroveň trh bohužel nedosáhl. Tento týden se naskýtá dobrá příležitost na úrovni supportu mezi 1,0600 a 1,0589. Zde se schází psychologická hranice celého čísla, týdenní S1 a silná FIBO úroveň. Samozřejmě budu nadmíru opatrný v období makro událostí, nicméně krátkodobě na tento level velmi spoléhám.

Svůj první profit target odhodím na 1,0642 a s druhým vydržím buďto k týdennímu pivot pointu na 1,0707 nebo uzavřu před začátkem zasedání FOMC. Tento trade je nicméně ryze spekulativní a ve dnech, kdy nikdo neví, co má očekávat od amerického prezidenta se jeví všechny krátkodobé pozice velmi riskantní.

Přeji mnoho štěstí
MS

Čtěte také:
IMM nekomerční zobrazení pozic
Intermarket analýza: Trump hýbe trhy!
Obchodné platformy MetaQuotes

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Trump + FOMC = ?