Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Bitcoinu se otevřela "cesta do pekla"

Kryptoměny

V tomto článku bych rád navázal na mou analýzu ze 17. 8. 2018 s názvem Je čas začít opět nakupovat bitcoiny?. V té jsem se věnoval aktuální situaci na grafu Bitcoinu. Situace mě zaujala známou formací price action klesající trojúhelník v kombinaci s výrazným supportem 6000 USD. 

Na týdenním grafu níže je krásně vidět zmíněný klesající trojúhelník, který vytváří pomyslný tlak na support 6000 USD za jeden bitcoin. Tento tlak nakonec vyústil v situaci, kdy cena na konci minulého týdne zavřela pod supportem, což v technické analýze znamená jeho proražení.  

Zdroj: Forex-Zone grafy kryptoměn

Proražením se otevřel prostor pro výraznější propad ceny, který s sebou může přinést další nejistoru a určitou nedůvěru v kryptoměny jako takové. Supporty, které budou v následujících dnech a týdnech tvořit barieru pro další pokles ceny níže vnímám hlavně v kulatých číslech - 5000, 4000, 3000, 2000 a pokud k tomu dojde, tak cena 1000 USD za BTC bude velmi silnou oblastí. 

Dalším faktorem v poklesu ceny může být to, že jsme již poměrně blízko hranice break even těžby bitcoinů. Je těžké odhadovat, co se poté bude dále dít s cenou bitcoinu, respektive, jak rychle poletí dolů. Na své by si tak mohli přijít hráči počítačových her... Výkonné grafické karty se budou prodávat za "babku". :-)

Přeji hezký den a úspěšný trading
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Bitcoinu se otevřela "cesta do pekla"