Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Je čas začít opět nakupovat bitcoiny?

Kryptoměny

Bitcoin zažívá již několik měsíců prudký pád. Ten se již několikrát zastavil na ceně 6000 USD za jeden bitcoin. Okolo této ceny se aktuálně pohybuje i v těchto dnech, dnes 6400 USD. Je tedy ta správná doba na to, začít opět přikupovat do svého portfolia bitcoiny?

Při pohledu do grafu a v kombinaci se základní myšlenkou investování, kdy není dobré bezhlavě, bez potvrzujícího signálu k obratu, vstupovat do silně padajícího trhu, si myslím, že stále ještě NE. Na denním grafu BTC se vytvořila přímo ukázková formace klesajícího trojúhelníku. Podobná situace nastala před pár dny na páru EURUSD a cena se následně propadla o více než 230 pipů níže.

 
Z
droj: Forex-Zone grafy kryptoměn

Na grafu je vidět support v podobě kulatého čísla 6000 a klesající downtrendová čára. Klesající trojúhelník vytváří stále větší tlak na support, který nemusí tomuto tlaku odolat, stejně tak, jako již zmíněné euro. Aktuální náhled proto vidím spíše na další propad. O prvním případném opatrném nákupu budu uvažovat jen v případě, že cena prorazí klesající čáru „přepony“ trojúhelníku. Ideálně doprovázené zvýšenými objemy obchodů. 

Přeji mnoho úspěsných obchodů
MS

Chcete být v obraze ve světě Kryptoměn, dostávat tradingové signály nebo vědět Buy and Hold cenové úrovně pro dlouhodobé investice? Připojte se k naší službě Krypto Expert+

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Je čas začít opět nakupovat bitcoiny?