Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

XTB ohlašuje partnerství s José Mourinhem a zavádí 0% poplatky za fyzické akcie a ETF

Očima brokerů

José Mourinho, jeden z nejlepších fotbalových manažerů a dvojnásobný vítěz Ligy mistrů UEFA, byl jmenován novým ambasadorem globální značky XTB. Přední globální broker také zahájil obchodování s 0% poplatkem na fyzických akciích a ETF pro měsíční objemy až do výše 100 000 EUR na své oceňované platformě xStation.

Partnerství XTB s José Mourinhem

XTB, jako jeden z předních FX a CFD brokerů na světě, spojil své síly s José Mourinhem, jedním z nejuznávanějších fotbalových manažerů všech dob. Portugalský trenér vyhrál domácí titul v rekordních čtyřech různých zemích (Portugalsko, Anglie, Itálie a Španělsko) a je jedním z pouhých tří manažerů, kteří dvakrát vyhráli Ligu mistrů UEFA se dvěma kluby. Mourinho bude v příštích dvou letech globálním ambasadorem XTB.

„Jsem opravdu šťastný, že mohu oznámit naše partnerství s José Mourinhem, který je nejen mimořádným jednotlivcem, ale také symbolem manažera, který postavil svůj úspěch na strategii a vítězném způsobu myšlení. Jeho příběh dobře rezonuje s hodnotami a strategií naší značky. Sdílíme stejnou touhu dosáhnout toho, co chceme a máme rádi. Protože José pomáhá svému týmu stát se nejlepším na světě, chceme i my našim klientům pomoci stát se ještě lepšími investory s XTB, poskytováním služeb a technologií na nejvyšší úrovni“ uvedl Omar Arnaout, generální ředitel XTB.

Oznámení o spolupráci mezi José Mourinhem a XTB je začátkem nové globální propagační kampaně brokera „Buď jako José“. Kreativní myšlenka příběhu je založena na konceptu podobností mezi výzvami, kterým každý den čelí investoři, a výzvami, kterým čelí fotbalový manažer. Dobrá strategie, touha vyhrát a poučení se z neúspěchu jsou hlavními faktory úspěchu ve fotbale i ve financích.

„Jsem velice šťastný, že se v příštích letech stanu ambasadorem XTB. Při mých diskusích s XTB a vzájemném poznávání mi bylo jasné, že na svých cestách sdílíme mnoho stejných hodnot; kterými jsou vášeň, profesionalita a skutečná láska k tomu co děláme. Jsem tedy opravdu rád, že mohu spolupracovat s úžasným týmem v XTB a sdílet své vlastní zkušenosti s jejich více jak 200 000 obchodníky po celém světě. Pokud chcete obchodovat, buďte jako já, zvolte XTB.

XTB zavádí 0% poplatky u tradičních akcií a ETF

XTB jako jeden z prvních globálních brokerů kótovaných na burze oznámil zavedení bezplatného obchodování s tradičními akciemi a ETF. Nabídka 0% poplatku pokryje měsíční objemy až do výše 100 000 EUR a bude k dispozici pro stávající i nové klienty XTB od 5. října.

„Cílem XTB vždy bylo být první volbou pro investory, kteří hledají vše na jednom místě. V uplynulých několika letech jsme odvedli obrovské množství práce - od založení předních vzdělávacích iniciativ obchodníků po neustálé zdokonalování naší oceňované platformy xStation. Nyní nabízíme bezplatnou nabídku a otevíráme dveře všem, kteří mají zájem investovat do reálných akcií i ETF,“ řekl Omar Arnaout, generální ředitel XTB.

V tuto chvíli XTB nabízí více než 2 000 akciových titulů z 16 největších světových burz, včetně newyorské burzy, londýnské burzy, španělské Bolsa de Madrid, německé Börse Frankfurt, varšavské i pražské burzy. Navíc bude XTB nabízet více než 200 fondů obchodovaných na burze (ETF), včetně komodit, nemovitostí a dluhopisů, s poplatkem 0 %.

„První polovina roku 2020 byla poznamenána nadprůměrnou volatilitou na finančních trzích, což nám umožnilo dosáhnout rekordních výnosů a výrazně navýšit počet našich klientů. Naším cílem je pokračovat v tomto růstu a jsem přesvědčen, že nově zavedená nabídka akcií přiláká velký zájem jak nových, tak stávajících klientů, což nám umožňuje růst a posilovat naši pozici na trhu po celém světě,“ dodal Arnaout.

Nabídka 0% poplatku bude podpořena specializovanou marketingovou a reklamní kampaní s novým ambasadorem značky XTB - jedním z největších fotbalových manažerů na světě, José Mourinhem.

Veškeré informace o cenách a poplatcích naleznete zde.

Rozdílové smlouvy jsou komplexní nástroje a v důsledku použití finanční páky jsou spojeny s vysokým rizikem rychlého vzniku finanční ztráty.

U 79 % účtů retailových investorů došlo při obchodování s rozdílovými smlouvami u tohoto poskytovatele ke vzniku ztráty.

Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak rozdílové smlouvy fungují, a zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků.

Kontakt:
michael.kopta@xtb.cz; +420 736 224 319

O skupině XTB

Skupinu XTB tvoří pobočky jednoho z největších burzovně obchodovaných brokerů FX a CFD na světě. Skupina XTB představuje subjekty, které jsou regulované těmi největšími orgány dohledu na světě, včetně FCA, CySEC a KNF. S více než 15 lety zkušeností poskytuje společnost XTB maloobchodníkům okamžitý přístup na stovky světových trhů. Skupina XTB je založená na důvěře, technologii a podpoře. Od roku 2002 se skupina rozšířila na 12 hlavních trhů v Evropě, Latinské Americe a Asii a přilákala více než 200 000 klientů. XTB provozuje vlastní, uživateli oceňované platformy xStation a xStation Mobile, které nabízejí více než 4 500 instrumentů, včetně fyzických akcií, ETF a CFD na forex, indexy, komodity, akcie, ETF a kryptoměny. Prostřednictvím X-Open Hub poskytuje XTB přední technologie pro finanční instituce z celého světa. Více informací naleznete na www.xtb.com.

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
XTB ohlašuje partnerství s José Mourinhem a zavádí 0% poplatky za fyzické akcie a ETF