Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Pozvánka na konferenci XTB: Jaký bude program a na koho se můžete těšit?

Očima brokerů

Společnost XTB vás po roce opět srdečně zve na tradiční investiční konferenci. Celá akce proběhne online a zúčastní se jí celá řada zajímavých řečníků a odborníků v oboru. Hlavními tématy bude hledání nových investičních příležitostí v době globální recese a rostoucí inflace. Konference se uskuteční už tuto sobotu 26. 11. 2022.

Velikost a důležitost každé konference určují její hosté. Společnosti XTB se podařilo k přednáškám a panelovým diskuzím pozvat špičkové investory, tradery, analytiky a ekonomy. Mnohé z nich znáte z těch nejúspěšnějších bank a společností nebo médií, kde pravidelně vystupují. Jmenovitě se můžete těšit na Michala Stupavského, Dominika Stroukala, Annu Píchovou nebo diskuzi Daniela Gladiše s Jaroslavem Brychtou a mnohé další. Ze Slovenska přislíbili účast Ronald Ižip nebo Juraj Karpiš.

Logicky se v debatách nevyhneme inflaci a celosvětové recesi, které velmi rezonují ve veřejném prostoru. Dostaneme se ale i k rozebrání měnové politiky nebo geopolitiky. Chybět nemohou ani konkrétní investiční tipy, postupy a strategie. Budeme se těšit na viděnou v sobotu na YouTube kanále společnosti XTB od 13:00. Vysílání bude neveřejné a je nutné přihlášení.

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Pozvánka na konferenci XTB: Jaký bude program a na koho se můžete těšit?