Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Podle této analýzy je jen pár prodejců Bitcoinů zabraňujících rallye

Kryptoměny

Vypadá to, že Bitcoin vstoupil do země nikoho, cena se skákavě pohybuje mezi 11 000 a 12 000 americkými dolary. Aktuální cenu Bitcoinu najdete zde. Je pravděpodobné, že tato konsolidace se podle nové analýzy vyřeší směrem nahoru. Tato analýza naznačuje, že existuje jen malý odpor, který brání BTC ostartovat rallye na nová maxima a výše.

Bitcoinová rallye před startem

Podle posledních údajů z WhaleMap sdílených crypto traderem Byzantine General existuje jen malý odpor, který by mohl zastavit start bitcoinové rallye ze současných úrovní. Obchodník s odkazem na níže uvedený graf napsal:

„Tento graf ukazuje, kde se Bitcoiny akumulovaly. Co vidíte? Zbývá jen velmi málo těch, kteří vyčkávají. To znamená, že zbývá jen malý prodejní tlak. Jediným skutečným prodejním tlakem jsou nyní lidé, kteří vybírají zisky.“

Podle analýzy je jen pár prodejců Bitcoinů zabraňujících rallye

Mike McGlone, hlavní analytik společnosti Bloomberg Intelligence, se také vyjádřil k tomu, jak dynamika nabídky a poptávky po Bitcoinech naznačuje, že ceny by se v delším časovém horizontu mohly vydat výše.

Analytik komodit a kryptoměnový býk 19. srpna řekl:

„Muselo by se stát něco neočekáváného s cenou Bitcoinu, aby přestala dělat to, co dělala po většinu posledního desetiletí: zhodnocování. Metriky poptávky a adopce zůstávají příznivé v porovnání s jedinečným atributem fixní zásoby těto kryptoměny.“

Podle analýzy je jen pár prodejců Bitcoinů zabraňujících rallye

Fundamentální trendy naznačují, že býci mají kontrolu

Některé fundamentální trendy také naznačují, že bitcoinoví býci přebírají kontrolu. Společnost Fidelity Investments tento týden podala žádost u americké komise pro cenné papíry a burzy (SEC) pro fond zaměřený na Bitcoiny. Pod názvem „Wise Origin Bitcoin Index fund I, LP“ bude fond brzy nabídnut akreditovaným investorům. Bloomberg uvedl, že fond bude držet pouze Bitcoiny a bude fungovat jako způsob, jak akreditovaní investoři mohou získat pozici vůči stěžejnímu digitálnímu aktivu:

„Pasivně spravovaný fond pouze pro Bitcoiny bude podle osoby, která je s touto záležitostí obeznámena zpřístupněn kvalifikovaným kupujícím prostřednictvím rodinných kanceláří, registrovaných investičních poradců a dalších institucí. Fidelity Digital Assets bude fond spravovat. Minimální investice je 100 000 USD.“
 

Kromě toho předseda Federálního rezervního systému Jerome Powell tento týden oznámil, že centrální banka může směřovat inflaci nad 2%. Analytici tvrdí, že tento komentář zvýší vnitřní hodnotu vzácných aktiv, jako jsou BTC a zlato.

Jste připraveni na nadcházející bitcoinovou rallye?

Autor: Roman Blecha 
Zdroj: CryptoSvet

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Podle této analýzy je jen pár prodejců Bitcoinů zabraňujících rallye