Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Největší tuzemská událost pro tradery je tu!

Očima brokerů

Ať už investujete do akcií, ETF, komodit, kryptoměn nebo na Forexu (měnovém trhu), je pro vás aktuální situace jistě složitá. Nejistota, kam se člověk podívá – od doznívající pandemie, přes geopolitická rizika až po negativní fundamenty typu zvyšování úrokových sazeb. To vše přináší na trhy zvýšenou volatilitu, se kterou se investoři musí poprat. 

Ale jak na to? Pomoci mohou např. strategie nejlepších traderů a investorů v České republice, kteří vystoupí na XTB Online trading konferenci 2022 již 26. 3. od 10:00!

Těžké časy pro nováčky

Nepříjemné chvíle zažívají zejména nováčcityto situace na trzích nikdy nezažili a zvýšená tržní volatilita pro ně může být mnohdy nebezpečná. V posledních letech se navíc hodně dařilo rizikovým aktivům, ať už se jednalo o akcie a ETF nebo kryptoměny. 

Jediným šrámem byl covidový propad z kraje roku 2020, který byl díky rychlému zásahu centrálních bank i vlád bleskurychle odmazán a trhy vesele rostly dál. Člověk tak snadno propadl přesvědčení, že trhy stále jen rostou a jsou „nezastavitelné“. Nyní přichází tvrdá realita a riziková aktiva ztrácejí v čele s oblíbenými růstovými společnostmi.

Jak tedy vyhrát na trzích při zvýšené volatilitě?

Odpověď je zdánlivě jednoduchá, ale její následování je pro mnohé těžké – soustavné vzdělávání a disciplinované dodržování ověřených postupů. V dnešní době je více než kdy jindy potřeba zachovat chladnou hlavu a opřít se o pevné základy.

Dlouhodobě ověřené postupy a strategie mohou pomoci jak začínajícím, tak i pokročilým traderům a investorům. A právě tyto strategie s přímou vazbou na současné dění budou hlavním tématem letošní Online trading konference. Vystoupí zde živě esa tuzemské scény – těšit se můžete na Ondřeje Hartmana, Marka Vaňhu, Petra Plecháče, Romana Dvořáka a další. 

Celá konference je tematicky zaměřena na zvýšenou volatilitu, se kterou se nyní potýkáme, a která s námi nejspíše nějakou dobu zůstane. Řečníci budou sdílet své strategie a přístupy, které lze přímo aplikovat na aktuální tržní prostředí, a to napříč instrumenty. Chybět nebudou ani zajímavé panelové diskuze na téma technické analýzy či psychologie v obchodování.


KDY: Sobota 26. 3. od 10:00
KDE: YouTube kanál XTB Česká republika a Slovensko
JAK ZÍSKAT PŘÍSTUP: Zdarma na webu XTB – po vyplnění formuláře vám dorazí e-mail s odkazem na živé vysílání na YouTube

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Největší tuzemská událost pro tradery je tu!