Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Nejoblíbenější broker v ČR za rok 2018 bude znám za několik dní

Informujeme

P r a h a, 26. března 2019 – Anketa Broker Roku vzbudila i letos při svém zahájení velký zájem jak mezi brokery, tak laickou i odbornou veřejností. Ta ukázala opět zájem podílet se na hodnocení brokerů a přispět tak ke zkvalitnění jejich práce.

Hlasování o Brokera Roku odstartovalo včera v pondělí ve 14:00 na internetových stránkách www.broker-roku.cz. Pořadí vzejde z hlasování veřejnosti na základě počtu obdržených hlasů.

Titul Brokera Roku obhajuje X-Trade Brokers, které v minulém ročníku zvítězilo před Saxo Bank a LYNXem.

Soutěž pořádá akciová společnost Financial Progress Group. „Cílem ankety není jen vyhodnotit a odměnit služby obchodníků s cennými papíry, kteří působí v České republice, ale i rozšířit povědomí o nich.“ uvedl Michal Stibor, předseda ankety Broker Roku.

 

Soutěž je vyhlášena v jedné kategorii o Brokera Roku za rok 2018. Do ankety jsou nominováni obchodníci s cennými papíry a finančními deriváty, kteří mají platnou evropskou licenci, působí v České republice a mají pro své klienty podporu v českém jazyce.

Internetové hlasování probíhá od 25.-31. března 2019. Vyhlášení výsledků včetně předání ocenění se uskuteční v pátek 12. dubna 2019 v rámci informačně vzdělávací konference o obchodování na finančních trzích MoneyExpo Trading 2019.

Kontakt
Michal Stibor
stibor@f-p-g.cz

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Nejoblíbenější broker v ČR za rok 2018 bude znám za několik dní