Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Náhled na EURUSD pro 50. týden

Názory

V minulém týdnu se pár EURUSD pohyboval podle předpokladu do strany s mírně rostoucí preferencí (náhled na EURUSD pro 49. týden). Ve středu cena otestovala týdenní klouzavý průměr 200 (1,1312), od kterého se následně odrazila směrem výše. Tato svíčka vznikla kombinací posílení eura a doji svíčkou na americkém dolaru. Zůstáváme tak stále v podobné situaci, jaká byla v minulém i předminulém týdnu. Pro další vývoj bude nejdůležitější, jak se trh popasuje právě s oblastí supportu, ve které se nachází. Náhled pro příští týden vidím opět spíše do strany, tentokráte však spíše s vyšší pravděpodobností poklesu.

Důvody pro neutrální náhled s mírnou klesající preferencí: 

EURUSD

1) Nevýrazný odraz od klouzavého průměru 200 (1,1312)
2) Není vidět síla nakupujících

 

USD

Dolar je na W1 grafu stále ve střednědobém uptrendu. V minulém týdnu se odrazil od trendové čáry. I když je dolar stále v pozici, která je poměrně nevyspitatelná, aktuálně, po odrazu od uptrendové čáry a se svíčkou s dlouhým spodním stínem (delším než horním), vidím pro tento týden spíše prostor pro růst.

 

EUR

Euro se poměrně výrazně odrazilo od svého supportu. Přišla tak avizovaná korekční svíčka. Po výrazném propadu níže (8 červených svíček v řadě) a poměrně silném návratu, nečekám v tomto týdnu pokračování korekce. Spíše se kloním k pohybu do strany s mirně rostoucí preferencí.

 

Přeji úspěšný trading a v týdnu nezapomeňte sledovat Intermarket analýzu :-)
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Náhled na EURUSD pro 50. týden