Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Náhled na EURUSD pro 45. týden 2020

Názory

Cena páru EURUSD v minulém týdnu podle očekávání poklesla. Pokles byl výrazný, protože americký dolar hodně posílil a euro naopak hodně oslabilo. V tomto týdnu bude analáza jiná, oproti obvykle. Využiji totiž přesnou analýzu z fxHelperu, včetně Templatu ke stažení do MT4. 

Každopádně v tomto týdnu velký pozor na prezidentské volby v USA!!!

Pár číslo 1: EURUSD - long/short náhled

Template ke stažení ZDE. (zkopírujte do MT4 to Templates a otevřete v okně grafu EURUSD, automaticky se vám vykreslí všechny supporty a resistence pro tento týden)

Prvním párem pro tento týden je EURUSD. Jde o kombinaci nejsilnější měny minulého týdne (USD) a té nejslabší (EUR). Americký dolar se v minulém týdnu dostal do oblasti resistence. Vzhledem k vyšší volatilitě měny můžeme brát v potaz také úrovně Pivot Pointů a jejich úrovně R1 a R2, ty se nachází nad zmiňovanou oblastí ressitence. Pro možný týdenní pohyb není daleko ani druhá strana range. V případě rychlého poklesu ji musíme brát také v úvahu. Euro se aktuálně pohybuje v oblasti supportu. Vzhledem k vyšší volatilitě měny můžeme brát v potaz také úrovně Pivot Pointů a jejich úrovně S1 a S2, ty se nachází nad zmiňovanou oblastí supportu.

Pár EURUSD v minulém týdnu výrazně oslabil. Aktuálně se nachází u swingového supportu. 

Na měnovém páru EURUSD budu čekat na další vývoj. Aktuálně je cena v neutrální oblasti. Jakmile vzroste nad silnou červenou linii, změní se můj náhled na shortový a budu hledat resistence ke vstupům do shortů. V případě poklesu pod silnou zelenou linii, se změní můj náhled na longový a budu hledat supporty pro vstupy do longů.

USD

EUR

Přeji všem úspěšný trading a v týdnu nezapomeňte sledovat Intermarket analýzy :-)
MS

PS: V naší službě fxHelper naleznete další a detailněji zpracované analýzy měnových párů vhodných pro obchodování v aktuálním týdnu. Více informací zde >>>

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Náhled na EURUSD pro 45. týden 2020