Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Náhled na EURUSD pro 34. týden 2020

Názory

Pár EURUSD v minulém týdnu mírně posílil. Týdenní svíčka se vytvořila v rámci dlouhých horních stínů předchozích týdnů. Trh nevytvořil nové vyšší High. Za tímto cenovým pohybem stálo posilující euro a stagnující dolar.

Z analýzy fxHelperu:
Euro v minulém týdnu opět mírně posílilo. Dostalo se až do oblasti 50% Fibo návratu. Zároveň se cena pohybuje v oblasti hodnoty. Americký dolar po několikatýdenním propadu své oslabení zpomalil. Navíc vytvořil na týdenním grafu již třetí nerozhodnou, málo volatilní svíčku, a to v oblasti supportu z minulosti. Pár EURUSD po 7 týdnech posilování v řadě, nevytvořil v minulém týdnu poprvé nové high. Cena se pohybuje v oblasti dlouhých horních stínů z minulých týdnů.

Výhled pro tento týden:

Pro tento týden zůstává můj náhled shortový. Obě měny jsou v silných trendech, ale u obou došlo ke zpomalení a zastavení. Stejně tak i na páru EURUSD zareagoval trh po dlouhé době na resistenci a vytvořil se zde, po dvou svíčkách s dlouhými horními stíny, insidebar. Budu proto velmi pečlivě sledovat a vyhodnocovat chování ceny u resistencí.

Další vhodné měnové páry pro obchodování v tomto týdnu, jejich detailní analýzy a interaktivní grafy vývoje jednotlivých měn naleznete v fxHelperu.

EURUSD

1) Pár EURUSD se v minulém týdnu pohyboval do strany
2) Na týdenním grafu se vytvořil insidebar
3) Nad trhem je několik silných resistencí, včetně Market Profilové úrovně
4) Pár posílil v 11 z posledních 13 týdnů

USD

1) Dolar se pohybuje do strany, vznikl insidebar
2) Začíná se vytvářet nová oblast hodnoty
3) Jsme v oblasti 2 letého minima
3) Pozor na situaci v USA

EUR

1) Euro se v minulém týdnu vzrostlo do oblasti resistence
2) Pohybujeme se v oblasti 50 % Fibonacciho návratu
4) Euro posílilo v osmi z posledních deseti týdnů

Přeji všem úspěšný trading a v týdnu nezapomeňte sledovat Intermarket analýzy :-)
MS

PS: V naší službě fxHelper naleznete další a detailněji zpracované analýzy měnových párů vhodných pro obchodování v aktuálním týdnu. Více informací zde >>>

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Náhled na EURUSD pro 34. týden 2020