Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Náhled na EURUSD pro 32. týden 2020

Názory

Pár EURUSD v minulém týdnu opět výrazně vzrostl. Za tímto cenovým pohybem stálo znovu silné euro (druhá nejsilnější měna minulého týdne) a oslabující dolar.

Z analýzy fxHelperu:
Euro v minulém týdnu udrželo svou sílu a po dvou primátech nejsilnější měny týdne si v tom minulém připsalo druhé místo za librou. Je zde však vidět oslabujicí tendence. Navíc se cena dostala do blizkosti 50 % Fibo návratu z posledního silného downtrendového pohybu. Na grafu je také vidět páteční reakce na oblast hodnoty. Americký dolar po několikatýdenním propadu vytvořil na týdenním grafu býčí pinbar, který respektuje swingový support. Navíc cena vytvořila nejnižší Low od června 2018. Pár EURUSD posiloval 6 týdnů v řadě, z toho poslední tři výrazně. Na svíčce minulého týdne je vidět dlouhý horní stín. Zároveň se cena nachází v oblasti Fibonacciho návratů (W1), aktuálně na úrovni 38,2 % posledního downtrendového pohybu.

Výhled pro tento týden:

Pro tento týden je můj náhled shortový. Obě měny jsou v silných trendech, ale u obou došlo ke zpomalení a zastavení. Stejně tak i na páru EURUSD zareagoval trh po dlouhé době na resistenci a vytvořil dlouhý horní stín na týdenní svíčce. Budu proto velmi pečlivě sledovat a vyhodnocovat chování ceny u resistencí.

Další vhodné měnové páry pro obchodování v tomto týdnu, jejich detailní analýzy a interaktivní grafy vývoje jednotlivých měn naleznete v fxHelperu.

EURUSD

1) Pár EURUSD v minulém týdnu výrazně posílil
2) Na týdenní svíčce je vidět dlouhý horní knot
3) Nad trhem je několik silných resistencí, včetně Market Profilových úrovní
4) Pár posílil v 9 z posledních 11 týdnů

USD

1) Dolar prorazil supporty z W1 grafu
2) Po výrazném pohybu níže vznikl na W1 grafu býčí pinbar, podpořený supportem
3) V minulém týdnu vytvořeno 2 leté minimum
3) Pozor na situaci v USA

EUR

1) Euro v minulém týdnu znovu rostlo (druhá nejsilnější měna)
2) Růst zastavila oblast hodnoty z minulosti
2) Blízko nad trhem je oblast 50 % Fibonacciho návratu

Přeji všem úspěšný trading a v týdnu nezapomeňte sledovat Intermarket analýzy :-)
MS

PS: V naší službě fxHelper naleznete další a detailněji zpracované analýzy měnových párů vhodných pro obchodování v aktuálním týdnu. Více informací zde >>>

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Náhled na EURUSD pro 32. týden 2020