Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Opět pěkný týden

Intraday/Swing

Navzdory tomu, že v toto období nemám na obchodování příliš čas tak se mi ve volných chvílích celkem daří uskutečnit sem tam pěkný obchod.  V tomto týdnu jsem zobchodoval dle FE+ všechny hlavní futures a to většinou ziskově. Ceny se pohybovaly velmi často v okolí levelů a poskytovaly tak vhodné příležitosti pro vstupy. Některé z mých obchodů, které jsem prováděl dle levelů, vám nastíním níže.    

Pondělí
V pondělí jsem díky nim uskutečnil dva obchody. První z nich se odehrál na euru, kde jsem se z hladiny 1,07385 vytáhl až na hodnotu L1 levelu, který byl pro mě targetem. Stalo se tomu tak krátce před 4 hodinou, kdy se trh začínal chovat stejně jako o necelé dvě hodiny předtím a to pro mě byl impuls ke vstupu.



Druhý z obchodů, bohužel již ne ziskový jsem uskutečnil na libře. Během sledování zpráv jsem zaznamenal již třetí atak S1 levelu v tomto dni a řekl jsem si, že do třetice všeho dobrého vyzkouším štěstí, pokud trh potvrdí obrat a začne pod tento level opět směřovat. Po chvíli se tak začalo opravdu dít, nicméně vzápětí po mém vstupu se konal obrat a já po 8 hodině rychle vskakoval ven lehce nad úrovní mého vstupu.


Úterý
Tento den jsem provedl pouze jeden obchod a to na libře. Poté, co cena udělala obrovský propad po makrech z VB a postupem času se dostala až téměř na L1 level, jsem využil situace a vstupoval do dlouhé pozice těsně před hodnotou 1,2450 a vytáhl se až na close toho míněného dopoledního propadu.


Středa
Ve středu jsem na obchodování neměl příliš mnoho času, a tak jsem se k počítači dostal až navečer. Nicméně uskutečnil jsem alespoň malý trade a to na australanovi krátce po 18:00, kdy se cena blížila od S2 level k S1. Vstupoval jsem na hodnotě 0,7557 a sklouzl se na target stanovený na S1 level.


Čtvrtek
Pro dnešek si hlídám euro, které se po ranních makrech propadlo pod L1 level a nyní se snaží k němu dostat zpět. Nicméně v tuto chvíli držím pozici na australanovi, který potvrdil růst od L1 levelu a směřuje výš. Já vstupoval na hodnotě 0,7538 a chtěl bych se dostat na 0,7548.



Swingy
Jak jsem minule upozorňoval na možný vstup na páru AUD/CAD, tak ten se nakonec v mém případě neuskutečnil, jelikož se trh pohyboval opačným směrem, než jsem potřeboval. Nyní se ovšem rýsuje pěkná příležitost na páru AUD/NZD kde se cena snaží dostat nad klíčový level. Pokud cena potvrdí růst, budu také vstupovat a uvidíme, kam až mě vynese.

Příští týden vám dám vědět, jak moje obchody na australanovi a případně na páru AUD/NZD dopadly.

Zatím se mějte a zase za týden
Adam


Čtěte také:
Intermarket analýza: Trump hýbe trhy!
Obchodné platformy MetaQuotes
Můj týden s FE+: Vydařený týden

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Můj týden s FE+: Opět pěkný týden