Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Kryptoměny: Silný dolar zatavil růst Bitcoinu

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) v minulém týdnu korigoval svůj růst. Za minulý týden poklesla nejznámější kryptoměna světa oproti americkému dolaru o cca 10 %. BTC se tak pohybuje do strany. Aktuálně se trh může vydat oběma směry - k otestování resistence nebo výrazně korigovat níže. Důležitým faktorem bude vývoj amerického dolaru.  

Z pohledu technické analýzy se Bitcoin pohybuje stále do strany. Rostoucí pohyb ztratil momentum a cena se začala pohybovat do strany. Silný dolar drží BTC v range. V případě nového nákupního impulsu do trhu, může cena otestovat další barieru, a to klastr swingové resistence a kulatého čísla 25 000 USD za jeden BTC. Tento souběh významných úrovní by mohl znamenat silnější korekci směrem níže. V každém případě Bitcoin je pořád nastavený longově a supporty pod trhem (swingová Low, kulaté číslo 20 000 USD a klouzavý průměr 200) budou dobrými úrovněmi pro vstupy jak do dlouhodobějších investic a pro HODLing, tak pro krátkodobé trady ve směru aktuálního růstového pohybu. Stále však pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru.

Kryptomeny BTCUSD 6. 2. 2023

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Silný dolar zatavil růst Bitcoinu