Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Kryptoměny: Podle techniky short, ale POZOR je to Bitcoin!

Kryptoměny

Cena Bitcoinu (BTC) se v minulém týdnu vyvíjela podle očekávání. Nejprve došlo k poklesu níže do oblasti supportu, kde vstoupili noví nakoupující a HODLeři.

Cena se již téměř měsíc pohybuje v range, a stále vytváří svou novou rovnovážnou cenu. Aktuálně jsme u horní hrany této range, která vytváří resistenci pro další růst. V oblasti resistence se navíc nachází kulaté číslo 40 000 USD za jeden Bitcoin a o něco výše také klouzavý průměr 200 z denního grafu.

Bitcoin 14. 6. 2021

Silný květnový propad, cena pod 200 denním klouzavým průměrem, shluk resistencí, tvorba rovnovážné ceny a na H4 grafu indikátor RSI v překoupené zóně. Všechny tyto skutečnosti nahrávají shortovému náhledu a hledání vstupů do shortových pozic. Dejte však pozor, jde o Bitcoin. Vzhledem k náchylnosti Bitcoinu na vyjádření různých mediálních osobností a citlivost na titulky v novinách, je při shortování nutná velká míra obezřetnosti. Ideálně hledat na nižších časových rámcích vstupy do krátkodobých rychlých shortových pozic. 

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Podle techniky short, ale POZOR je to Bitcoin!