Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Po traderech jsou na řadě investoři

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) v minulém týdnu poměrně výrazně oslabil. Zareagoval na resistenci, kde v minulosti již jednou započal klesající pohyb. Cena nejznámější kryptoměny světa se tak dostala opět pod kulaté číslo 20 000 USD za jeden BTC.

Na grafu níže je vidět pohyb ceny v range, který trvá již několik měsíců. V minulém týdnu (konkrétně v úterý) cena výrazně propadla. Shortaři si tak přišli na své. Aktuálně jsou na řadě investoři, kteří mohou využít supporty v trhu pro své dlouhodobé pozice. Pro dokupování do portfolia mohou využít supporty pod trhem. Jde o dlouhý knot býčího pinbaru, který se vytvořil včera při reakci na swingový support, který již jednou cenu podržel. Dalším místem pro vstupy do invetičních pozic je oblast téměř dvouletého tržního minima. Jiné supporty aktuálně v trhu moc nejsou, protože cena testuje téměř dvouletá minima, kdy byl celý krytpoměnový sektor v úplně jiné pozici, než je dnes. Nemají pro mě proto téměř žádnou vypovádající hodnotu. 

Stále pozor na další vývoj situace na Ukrajině i ostatních finančních trzích (hlavně amerického dolaru). Zprávy z tohoto konfliktu mohou velmi náhle zahýbat i kryptoměnovými trhy. Každopádně je v aktuální situaci dobré být stále nenejvýše obezřetní.

Kryptomeny BTCUSD 20. 9. 2022

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Po traderech jsou na řadě investoři