Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Kryptoměny: Otestuje Bitcoin po více než roce klouzavý průměr 200?

Kryptoměny

V posledních dnech jsme na kryptoměnovém trhu svědky výrazných výprodejů. Spouštěcím impulsem byla vyjádření Elona Muska a konec přijímání plateb v Bitcoinech ze strany společnosti Tesla. Poklesy jsou sice poměrně výrazné, ale mezi investory a zastánci kryptoměn panuje stále pozitivní nálada. Pojďme se podívat, jak vypadá Bitcoin (BTC) z pohledu technické analýzy. 

BTC je aktuálně 32 % od své nejvyšší ceny v historii (all time high). Zároveň testuje swingové Low, odkud se cena v minulosti vydala směrem výše. Na kryptoměnové poměry se poměrně blízko pod cenou (na ceně 39 110 USD) nachází klouzavý průměr 200, který nebyl testován více než rok. Naposledy k tomu došlo 29. 4. 2020. 

Bitcoin 17. 5. 2021

Jak aktuální swingový support, tak kulaté číslo 40 000 USD nebo pozdějí klouzavý průměr 200 budou pro mnoho investorů zajímavými cenovými úrovněmi, kde budou chtít vstupovat do dlouhodobých investičních pozic. Bude proto zajímavé sledovat reakci ceny. Pozitivní nálada na kryptoměnových trzích a tištění dolarů může znamenat obnovení býčího trendu na vytvoření nových historických maxim. 

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Otestuje Bitcoin po více než roce klouzavý průměr 200?