Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Na BTC další týden v range

Kryptoměny

Na Bitcoinu (BTC) máme za sebou další týden, kdy se víceméně nic nedělo. Cena se pohybovala po celou dobu do strany v úzké range, v rámci pondělní svíčky z 19. 9. 2022. Nejznámější kryptoměna světa se tak stále nachází v blízkosti kulatého čísla 20 000 USD za jeden BTC. 

Na grafu níže je vidět pohyb ceny v range, který trvá již několik měsíců. V předminulém týdnu (konkrétně v pondělí 19. 9. 2022) vznikl po posledním propadu býčí pinbar v oblasti supportu. V rámci tohoto pinbaru se v posledních dvou týdnech cena BTC pohybuje. Situace tak zůstává prakticky stejná jako v minulém týdnu.  

Aktuálně se trh nachází blíže supportům pro investory. Ti mohou pro dokupování do portfolia využít supporty pod trhem. Jde o oblasti dlouhých knotů dvou býčích pinbarů vytvořených v posledních dvou týdnech a téměř dvouletého tržního minima. Jiné supporty aktuálně v trhu moc nejsou, protože cena testuje téměř dvouletá minima, kdy byl celý krytpoměnový sektor v úplně jiné pozici, než je dnes. Nemají pro mě proto téměř žádnou vypovádající hodnotu. Shortaři si budou muset na svou příležitost nějaký čas počkat. První zajímavá resistence se nachází v místě, kde začalo poslední výrazné oslabení Bitcoinu oproti americkému dolaru

Stále pozor na další vývoj situace na Ukrajině i ostatních finančních trzích. Zprávy z tohoto konfliktu mohou velmi náhle zahýbat i kryptoměnovými trhy. Každopádně je v aktuální situaci dobré být stále nenejvýše obezřetní.

Kryptomeny BTCUSD 4. 10. 2022

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Kryptoměny: Na BTC další týden v range